Kaymakam Bakoğlu’ndan Samsun Tso’ya Övgü

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO) nezaket ziyaretinde bulundu. Samsun TSO Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyaretinde Samsun TSO’dan övgüyle bahseden...

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

Samsun TSO Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyaretinde Samsun TSO’dan övgüyle bahseden Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, "Sizler kentin en büyük gücünü oluşturan sivil toplum örgütünün temsilcilerisiniz. Sizler her zaman, hangi dönemde olursa olsun ekonominin, ticaretin, kalkınmanın hep bel kemiği, çimentosu odunuz. Sivil toplum kuruluşları kentimiz için çok önemli. Ülkemizin gelişmesi için taş üstüne taş koyanın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Şehrimizde ve Atakum ilçemizde son yıllarda eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, turizmde çok ciddi yatırımlar yapıldı. Ancak tüm bunlara rağmen dünyada şekli değişen ticaretimizi de daha çok geliştirmeliyiz. 2023 yılı hedefimize ulaşmak için hepimize önemli görevler düşüyor. Hep birlikte el ele vererek inşallah ülkemiz hak ettiği yere gelecek. Buna inancım tam." diye konuştu.

"SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ"

İş dünyasının her zaman moral ve motivasyona ihtiyaç duyduğunu belirten Samsun TSO Başkanı ve Salih Zeki Murzioğlu, "Bizler her zaman ülkemizin kalkınması, gelişmesi için çalışan insanlarız. Samsun için taş üstüne taş koyacak herkese kapımız da, gönlümüz de sonuna kadar açıktır. Yeter ki şehrimiz kalkınsın, ülkemiz kalkınsın. Samsun’un kalkınması ve gelişmesinin anahtarının birlikte hareket etmekten geçtiğinin farkındayız. Göreve geldiğimiz günden beri de bunun çabası içerisindeyiz. Tüm kurum ve kuruluşlarla güzel bir birliktelik ortaya koyduk ve bunun meyvelerini de almaya başladık. Samsun sürekli gelişiyor ve büyüyor. Birlikteliğimizi daha da artırarak, kentimizi ülkemizde ve dünyada daha da iyi konuma getirmeliyiz. Çünkü şehrimiz her şeyin en iyisini ve güzelini hak ediyor." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri