Kaymakam Arslan: Renklerin Kardeşliğini Minik Futbolcular Yapacak

Adana Vali yardımcılığından Bafra’ya kaymakam olarak atanan Halis Arslan TFF BAL Ligi 5. Grup'ta mücadele eden 1930 Bafraspor’u antrenman öncesi ziyaret ederek spor kompleksini denetledi. Adana’da sporsever kişiliği ile tanınmış olan ve...

Adana Vali yardımcılığından Bafra’ya kaymakam olarak atanan Halis Arslan TFF BAL Ligi 5. Grup'ta mücadele eden 1930 Bafraspor’u antrenman öncesi ziyaret ederek spor kompleksini denetledi.

Adana’da sporsever kişiliği ile tanınmış olan ve 3 Eylül 2014 Çarşamba günü Resmi Gazete`de yayınlanan Atama Kararnamesi ile Bafra kaymakamlığı`na atanan Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan 1930 Bafraspor’u antrenman öncesi ziyaret ederek Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ait spor komplekslerini denetledi.

Antrenman öncesi 1930 Bafraspor yönetimi ve futbolcuları ile tek tek tanışan Kaymakam Halis Arslan, "Ben Adanaspor’un maçlarını hiç bir şekilde kaçırmadım, bu hafta da Samsun’a gelecekler maç için. Bursa’da görev yaptığımda oranın maçlarını da kaçırmadım. İnşallah sizin maçlarınızı da kaçırmayacağım. Ancak burası size yakışmıyor. Burası size uygun değil kanımca. Bafra daha büyük bir imaj yaratmış, Türkiye’de inşallah bu kabuk size dar gelecek, bu kabuğu kırmakta size ait olacak, kulübe geleceğim. Deplasmanlarınıza katılabilirim. Bu işler aslında konuşulmaz yapılır. Sahada yaptıklarınızı izlemeye çalışacağım. Ben de sizlerle gurur duymak istiyorum. Ben sporu çok seviyorum. Beni mahcup etmeyin, ben de sizleri mahcup etmeyeceğim." dedi.

Stadyumda soyunma odalarını gezip inceleyen Kaymakam Arslan Suni Çim sahayı gezdi. Orada antrenman yapan miniklerle tanışan ve onları seven Arslan çocuklara 'süt için' tavsiyesinde bulundu. Arslan, minik futbolculara yaptığı konuşmada, "Burada bir çok renk var. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Bafraspor burada. Renklerin kardeşliğini siz yapacaksınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz. Kavga yok, dostluk var, derslerinizi ihmal etmek yok değil mi çocuklar. Hepinize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Suni çim sahanın ardından spor salonunu gezen Kaymakam Halis Arslan, antrenman için hazırlık yapan Kasım ayında 3. Lig maçlarına çıkacak olan Bafra Akademispor Kız Takımı oyuncuları ile tanışıp bilgi aldı ve takım oyuncularına, "Madem ilçe takımısınız, sizlerden çok şey bekliyoruz arkadaşlar." dedi.

Spor salonunda güreş eğitmeni ile de görüşen ve Bafra’da güreşin durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Halis Arslan, daha çok şampiyonlar olması yolunda çalışmaların devam etmesini istedi. Spor salonu incelemesi esnasında Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde su sporlarının olup olmadığını soran Halis Arslan, İl Müdürü Osman Şenocak’tan, ‘yok’ cevabını aldı. Bu durum karşısında Kaymakam Halis Arslan, "Ona bakacağız. Bakacağız ırmağın ve gölün kapasitesi neyse bakacağız." diyerek Bafra’da Su Sporları başlangıcı için çalışma başlatacağını ifade etti.

Spor salonundan ayrılırken Gençlik Spor Müdürü, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Tuncay Özçamca’ya ve yanında bulunan heyete Cumhuriyet Bayramı'nda dünya güreş şampiyonu Bafralı Furkan Bayrak’a bir ödül verelim diyerek bu konuda çalışma yapılması talimatını verdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri