Kaybetmeyi istemiyoruz

Baydar: Medipol Başakşehir karşılaşmasında futbolcularımız oyunun başından itibaren bir türlü istenilenleri yapamadılar. Sonuç bizim için kötü oldu. Ancak Gençlerbirliği maçından galibiyetle ayrılacağına inanıyoruz

OYUNCULAR İSTENİLENİ YAPAMADILAR

Medipol Başakşehir karşısında iyi oynamayan temsilcimizin bunun karşılığında da beklenmedik farklı bir yenilgi aldığını ifade eden  Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, iç sahada oynayacakları Gençlerbirliği karşılaşmasından galibiyetle ayrılıp üzdükleri taraftarlarımıza 3 puan hediye edeceklerini söyledi. 5 maçlık kaybetmeme serisini ve yakalanan çıkışı sürdürmek için çıktıkları Medipol Başakşehir karşılaşmasında futbolcuların oyunun başından itibaren bir türlü istenilenleri yapamadıklarını belirten Ahmet Baydar, “Rakibimiz 1-0 öne geçtikten sonra ilk yarının sonlarına doğru 10-15 dakikalık bölümde kurduğumuz baskı dışında maçın genelinde kendi oyunumuzu ortaya koyamadık. Skor 2-0 olduktan sonra maçtan tamamen kopan oyuncularımız 4-0’lık skora engel olamadılar. Futbolun içerisinde kazanmakta var kaybetmek de. Tabikide farklı kaybettiğimiz için üzgünüz. Ama lig devam ediyor. Bu yenilgiden gereken dersleri çıkartarak Gençlerbirliği maçına hazırlanıyoruz” dedi.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Temsilcimizi Başakşehir deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Kendileri için artık ne söyleyeceğimizi inanın bizde bilmiyoruz. Skor ne olursa olsun maç içerisinde desteklerini bir an olsun kesmediler. 4-0’lık mağlubiyetin ardından da tribünlere çağırarak oyuncularımıza moral verdiler. Bu ülkemizde sık rastlanan bir durum değil. Taraftarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah bir daha böyle skorlarla onları karşı karşıya getirmeyiz. Konyaspor taraftarı ve takımımız müthiş bir ikili oluşturuyorlar ve her zaman en iyisini hak ediyorlar" şeklinde görüş belirtti.

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI ÖNEMLİ

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, ligin 10.haftasında Cuma günü saha ve seyircimiz önünde oynanacak Gençlerbirliği maçına da değinerek, “Sahamızda puan kaybetmek istemiyoruz. Başakşehir yenilgisi bir iş kazasıydı. Gençlerbirliği’ni taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak yeneceğimize inanıyoruz. Bu maçtan alacağımız galibiyeti üzdüğümüz taraftarlarımıza ve camiamıza hediye etmek amacındayız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri