Kaybetmememiz lazım

Manisaspor ile Pazar günü deplasmanda oynayacakları maçta tek düşüncelerinin galip gelerek kötü gidişe dur demek ve moral bulmak olduğunu belirterek, Konyaspor’un tecrübeli futbolcularından Mehmet Sedef, bunu başararak kötü gidişin izlerini silecekl
Bucaspor ve Trabzonspor maçlarında forma şansı bulan Mehmet Sedef, takım olarak kötü bir dönemden geçtiklerini söyleyerek, “Kötü bir gidişimiz var ve buna bir şekilde dur dememiz lazım. Trabzonspor karşısında da öne geçmemize rağmen maçı kazanamadık. Nasıl istemediğimiz halde bir mağlubiyet serisinin içerisinde kendimizi bulduysak artık bir galibiyet serisine başlamamız gerektiğini biliyoruz. Maç kaybetmememiz lazım. Artık puanlara bile çok ihtiyaç duyulan dönemlere giriliyor. İlk yarıyı ne kadar fazla puan ile bitirirsek ikinci devreye o kadar moralli başlarız. Artık eksiklerimizi giderip ve daha fazla çalışarak kalan haftaları en iyi şekilde değerlendirmenin hesaplarını yapıyoruz. Manisa'ya kazanmak için gideceğiz. Moral bulmak ve üzerimizdeki kötü gidişin izlerini silmek adına acilen 3 puana ihtiyacımız var. Bunu bu kez başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Kendilerinin hem maç kaybettikleri hem de taraftarları mutlu edemedikleri için iki kere üzüldüklerini de sözlerine ekleyen  Mehmet Sedef, "Maç kaybettikçe ve kötü sonuçlar aldıkça camiamızın ve taraftarlarımızın üzüldüğünü bilmek bizi fazlasıyla üzüyor. Moralimiz bozuk. Ama bu saatten sonra kaybedeceğimiz fazla birşey yok. Kazanmak istediğimizi rakipten daha fazla mücadele ederek, koşarak göstermek zorundayız. Üzülmenin artık bir faydası yok. Önümüze bakıyoruz. Taraftarlarımız artık tedirgin olmasınlar. Bize daha fazla destek versinler. Bize güvensinler. İnşallah Konyaspor'u daha iyi yerlere getireceğiz" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri