Kaybetme lüksü yok!

Süper Lig'in 13. haftasında Pazartesi günü Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor'da bütün camia galibiyete kilitlendi.

Süper Lig'in 13. haftasında Pazartesi günü Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor'da bütün camia galibiyete kilitlendi. Basın sözcüsü Güven Öten, maçın kendileri için son derece önemli olduğunu, kaybetmeyi düşünmediklerini söyledi

Spor Toto Süper Lig’de 13. hafta kapanış maçında, Pazartesi günü Çaykur Rizespor’u  konuk edecek Torku Konyaspor’da  hazırlıklar devam ediyor.  Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde önceki akşam saatlerinde yapılan antrenmana tedavileri devam eden Gkekas, Djalma Campos ve Elvis Kokalovic katılmazken, Erdinç Yavuz, Hasan Kabze ve Ali Turan takımla birlikte yapılan düz koşu sonrasında bir süre fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde ayrı olarak düz koşu yaptı.  Antrenman top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti ve çift kale maçla tamamlandı.

Dün de akşam saatlerinde taktik çalışan Kartallar, bugün basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirecekleri taktik antrenmanında Rizepor maçı provasını gerçekleştirecekler. Torku Konyaspor’da hazırlıklar Pazar günü ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak.  Pazartesi akşamı, taraftarlarının desteğiyle Çaykur Rizespor’u yenerek iç sahada galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da, Ali Turan ve Kokaloviç bu hafta da oynayamayacak. Djalma ve Hasan Kabze’nin durumu ise yarınki ter idmanında belli olacak.

ÖTEN: TELAFİSİ YOK

İçerde oynayacakları Çaykur Rizespor maçının çok önemli olduğunu söyleyen Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten bu maçı kazanarak kaybedilen puanları telafi etmek istediklerini söyledi. Takımın moral motivasyon anlamında iyi durumda olduğunu belirten Öten, “Maçın öneminin teknik heyetten futbolculara kadar herkes farkında. Moral anlamında iyiyiz. Biz evimizdeki oynayacağımız son 3 maçı kazanmak zorundayız. Ama önceliğimiz Çaykur Rizespor maçı. Takımda cezalı oyuncumuz yok. Sakatlıklarda ise henüz bir gelişme yok. Ali Turan'ın durumu henüz netleşmedi. Kokalovic iyileşmesine rağmen kondisyon eksikliği nedeniyle kadroda yer almayacak. Biz camia olarak galibiyete kilitlendik. Kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Kaybedersek telafi edemeyiz. Ama bunu düşünmek bile istemiyoruz. İnşallah kazanacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri