'Kaya' gibi takımdaşlık

Torku Konyaspor’un başarılı kalecilerinden Kaya Tarakçı, Konyaspor'daki takımdaşlığı hiç bir yerde göremediğini belirterek, en büyük avantajlarının da arkadaşlık olduğunu söyledi

Torku Konyaspor’un başarılı kalecilerinden Kaya Tarakçı, takımdaki birlik ve arkadaşlığın gelinen noktada kendileri için en büyük avantaj olduğunu açıkladı. Kaleci Kaya, Fenerbahçe maçında yapamadıklarını Sivasspor karşısında yaparak 3 puan alacaklarına inandığını söyledi. Fenerbahçe maçında kesinlikle yenilgiyi hak edecek bir oyun ortaya koymadıklarını belirten Kaya Tarakçı, açıklamasını şöyle sürdürdü.
"Bakıldığında daha net pozisyona giren, rakibe pozisyon vermeyen ve skor olarak öne geçen bir görüntü vardı. Bu oyunumuzun ve mücadelemizin karşılığı yenilgi olmamalıydı. Ama bu maçtan gereken dersleri çıkarttık. Artık geriye dönüp bakmanın ve takılı kalmanın anlamı yok. Bizim için o maçta eksik olan sonuca gitmekti. Şimdi Sivasspor ile sahamızda oynayacağımız zorlu bir maç var. Bu maçta aynı istek, mücadele ve oyunu sahaya yansıtarak seyircimizle de bütünleşerek 3 puan almak istiyoruz. Buna da inanıyoruz."

Torka Konyaspor’da bulunduğu iki sezonluk dönemde yaşadıklarını başka hiç bir takımda yaşamadığını da sözlerine ekleyen kaleci Kaya Tarakçı, bu konuda da şunları söyledi. "Bu ekipte herkes iyi niyetli. Birlik beraberlik ve arkadaşlık gerçekten üst düzeyde. Futbol hayatım boyunca bunların bu derece üst düzeyde olduğu başka bir takım daha görmedim. Bence bu bizim için en büyük avantajımız. Umarım birlikteliğimiz artık sonuçlara da yansır ve takım olarak daha iyi yerlerde oluruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri