Kavşakta Peş Peşe Kaza Kamerada

Silivri’de, bir kavşakta peş peşe meydana gelen kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Görgü tanıkları, kavşakta sık sık kaza meydana geldiğini, önlem alınmadığını söyledi.Ortaköy Mahallesi’nde bugün peş peşe iki kaza meydana geldi....

Silivri’de, bir kavşakta peş peşe meydana gelen kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Görgü tanıkları, kavşakta sık sık kaza meydana geldiğini, önlem alınmadığını söyledi.

Ortaköy Mahallesi’nde bugün peş peşe iki kaza meydana geldi. Kaza anları, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Bir fabrikanın servis aracı, beyaz renkli otomobile çarptı. Başka bir kazada ise içerisinde çocukların bulunduğu araç ile otomobil çarpıştı. Her iki kazada da ölen ya da yaralanan olmadı.

Kazaya karışan araç sürücüsü Hasan Kökhan, “Silivri Ortaköy'den yola çıktım İstanbul'a gidiyordum. Kavşakta kontrol yok, ışık da yok. Ve kaza oldu.” dedi.

Görgü tanığı Yusuf Yaşar da, “Burada sürekli kaza oluyor. Haftada 1-2 kaza meydana geliyor. Buraya önlem alınması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri