Kavga Eden İki Aile Polisle Taşlarla Saldırdı

Ankara’da Kale Mahallesi’nde iki aile arasında çıkan kavgaya müdahale etmek için bölgeye gelen polis ekipleri taşlı saldırıya uğradı. Ankara Emniyeti’ni bir anda alarma geçiren olayda, takviye ekiplerinin kısa sürede bölgeye sevk edilmesi...

Ankara’da Kale Mahallesi’nde iki aile arasında çıkan kavgaya müdahale etmek için bölgeye gelen polis ekipleri taşlı saldırıya uğradı. Ankara Emniyeti’ni bir anda alarma geçiren olayda, takviye ekiplerinin kısa sürede bölgeye sevk edilmesi üzerine kavgaya karışan aile üyeleri gözaltına alındı.

Ankara'nın Altındağ ilçesi Kale Mahallesi Uç Sokak’ta tartışma ile başlayan tartışma çıktı. Sözlü tartışmasının kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağırıldı. Ancak aileler, gelen polis ekiplerine karşı zorluk çıkarmaya başladı. Polise taşlarla saldıran iki ailenin de üyeleri, güvenlik güçlerinin gitmesini istedi. Polis ekipleri de bölgeye takviye ekip gönderilmesi çağrısında bulununca, Ankara polisi alarma geçti. Kısa süre içerisinde bölgeye gelen takviye ekiplerin de sayesinde olay kontrol altına alındı. Polis olayı çıkaran iki ailenin üyelerini de gözaltına aldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri