Katarlılar Altınekin'de gözaltına alındı

Altınekin’e bağlı Dedeler Mahallesi arazisinde kiraladıkları lüks jeepler ve 3 adet şahin kuşuyla keşif yapan 2’si Katarlı, 2’si Suriyeli 4 kişi Jandarma tarafından gözaltına alındı.

Altınekin ilçesine bağlı Dedeler Mahallesi arazisinde 2’si Katarlı, 2’si Suriyeli 4 kişi mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine Jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin araçlarında başları şapkayla kapatılmış 3 adet şahin kuşu bulundu. Araç içerisinde güvercinlerin yanı sıra kuşlar için kullanılan drone cihazları da bulundu. 

 

Şahinlerin ayaklarında Katar yazısı ve numaraların yazdığı öğrenildi. Mahalle sakinlerinin şüphesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri 2’si Katarlı 2’si Suriyeli 4 şüpheli gözaltına alarak, karakola götürdü.  Edirne ve İstanbul plakalı kiralık jeeplerle Dedeler Mahallesi’ne gelen 4 şüphelinin sorgulanması için Konya şehir merkezinden tercüman ve Orman Bölge Müdürlüğü’nden görevliler de davet edildi. 4 şüphelinin Altınekin'e neden geldiği sorgulamanın ardından kesinlik kazanacak. Edinilen bilgiye göre Katarlıların Altınekin'e kuş sporu yapmak için geldiği kaydedildi. Gözaltında sorgulama devam ediyor.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri