Kaşınhanı Mahallesinde iftar buluşması

Konya Büyükşehir Belediyesinin Mahalle İftarlarına, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu'yla Konya Büyükşehir Belediyesi hizmet alanına dahil olan Kaşınhanı Mahallesi ev sahipliği yaptı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Mahalle İftarları’na, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu'yla Konya Büyükşehir Belediyesi hizmet alanına dahil olan Kaşınhanı Mahallesi ev sahipliği yaptı.

Yeni Mahalle ve İstasyon mahallelerinin sakinlerini bir araya getiren iftar programına AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, mahalle muhtarları ve basın mensupları katıldı.

Ramazan akşamlarında mahalle mahalle ziyaretlerde bulunduklarını belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan ayının, geçtikten sonra en çok özlenen ay olduğunu söyledi. Mahalle sakinlerinin gelecek Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Akyürek, hep birlikte nice Ramazanlara ve bayramlara ulaşmayı diledi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı ise, fakirin ve zenginin aynı masa etrafından toplanabildiğini belirterek, bu tablonun önemine dikkat çekti.

Türkiye’nin ilerlemesinden korkanlar olduğunu kaydeden Kabakçı, korkular ne kadar büyükse Türkiye’nin ilerlemesinin de o kadar büyük olacağını ifade etti. “Millet olarak birbirimize olan muhabbeti ve kardeşliği güçlendireceğiz ve geleceğe doğru el ele yürüyeceğiz” diyen Kabakçı, gelecek nesillere çok daha güçlü, çok daha müreffeh, dünyada sözünü dinleten bir dünya devleti bırakacaklarını vurguladı.

İftar yemeğinin ardından mahalle muhtarları ve Kaşınhanı sakinleri ile bir araya gelen Milletvekili Kabakçı ve Başkan Akyürek, mahallenin sorunlarını dinleyerek çözüm üretilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını belirttiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ramazan Haberleri