Kasımpaşa'ya bir futbol efsanesi!

Metin Diyadin'le yollarını ayıran ve yeni bir teknik adam arayışına başlayan Kasımpaşa, M.United'ın efsane isimlerinden İrlandalı futbol adamı ile prensip anlaşmasına vardı.

Süper Lig'de Metin Diyadin ile yollarını ayıran Kasımpaşaspor dünyaca ünlü bir teknik adamın peşine düşmüştü...

Bu kişi yıllarca İngiliz devi Manchester United'ın kaptanlığını yapmış ve ardından futbol kariyerine son verdikten sonra teknik adamlık kariyerine başlayan Roy Keane'di. Kasımpaşa'nın 41 yaşındaki hocayla prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Özellikle futbol kariyeri başarılarla dolu olan Keane, uzun süre Premier Lig'de Manchester United takımının formasını giymiş ve hem de Kırmızı Şeytanlar'ın kaptanlığını yapmıştı. United'da sayısız kupanın sahibi olan özellikle Ada'da önemli kupaları havaya kaldıran Keane, 1998-99 yılında ise Şampiyonlar Ligi mutluluğunu yaşamıştı.

Sunderland'le başladı...
1993-2005 yılları arasında United'da oynadıktan sonra 1 sezon Celtic'te oynayıp, futbola nokta koyan tecrübeli hoca, teknik adamlık kariyerine ise Sunderland'de başladı. Takımı Championship'te son sırada alıp, 2006-07'de şampiyon olarak Premier Lig'e çıkarmıştı. Keane en son 2011'de İpswich Town'un başındaydı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri