Kasımpaşa'da Mersin İdmanyurdu Maçının Hazırlıkları Başladı

Kasımpaşa, 2014-2015 Sezonu Spor Toto Süper Lig 2. haftasında 14 Eylül 2014 Pazar günü saat 17.00'de İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde,...

Kasımpaşa, 2014-2015 Sezonu Spor Toto Süper Lig 2. haftasında 14 Eylül 2014 Pazar günü saat 17.00'de İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladılar. Antrenman pas çalışmalarının ardından yapılan çift kale maçla sona erdi.

Kaleciler Ertaç Özbir, Yusuf Mersin, Oto Goshadze ve Eray Seyyal kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalıştılar. Daha sonra yapılan çalışmalarda kaleciler değişimlik olarak kaleye geçtiler.

Antrenmana İsveç Milli Takımı'nda bulunan Andreas Isaksson ve Türkiye Ümit Milli Takımı'nda bulunan Alpaslan Öztürk katılmadılar.

Kasımpaşa, Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın saat 18.00'de yapacağı antrenman ile devam edecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri