Kasımpaşa'da Gençlerbirliği Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor

Kasımpaşa, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 9. haftasında 9 Kasım Pazar günü saat 13:30'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde...

Kasımpaşa, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 9. haftasında 9 Kasım Pazar günü saat 13:30'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 11:00'da başladı. Antrenmana oyuncular, koşu ve ısınma hareketleriyle başladılar. Antrenman pas çalışmalarının ardından yapılan çift kale maçlarla sona erdi.

Kaleciler Andreas Isaksson, Ertaç Özbir, Yusuf Mersin ve Oto Goshadze kaleci antrenör İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalıştılar. Daha sonra yapılan çalışmalarda kaleciler değişimli olarak kaleye geçtiler.

Takım, 5 Kasım 2014 Çarşamba gününü izinli geçirecek ve Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına 6 Kasım Perşembe günü saat 11:00'da yapacağı antrenmanla devam edecek. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri