Kasımpaşa'da Beşiktaş Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak Kasımpaşa'da bu maçın hazırlıkları yapılan antrenmanla devam etti.Lige verilen milli maç arasında çalışmalarına milli takımlarına giden oyuncularından yoksun devam...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak Kasımpaşa'da bu maçın hazırlıkları yapılan antrenmanla devam etti.

Lige verilen milli maç arasında çalışmalarına milli takımlarına giden oyuncularından yoksun devam eden Kasımpaşa, Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde çalıştı. Antrenmana oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladılar. Antrenman pas çalışmalarının ardından yapılan çift kale maçlarla sona erdi.

Kaleciler Ertaç Özbir, Yusuf Mersin ve Oto Goshadze kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalıştılar. Daha sonra yapılan çalışmalarda kaleciler değişimli olarak kaleye geçtiler. Antrenmana milli takımlarında bulunan oyuncular Andreas Isaksson, Adem Büyük ve Sanharib Malki katılmadılar.

Kasımpaşa, 23 Kasım Pazar günü saat 19.00'da konuk olacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına bugün akşam saat 16.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri