Kasımpaşa ve Rize kazandı, Kartal ateşe düştü 

Gençlerbirliği karşısında aldığı yenilgi İttifak Holding Konyaspor’u ateşe attı. Yeşil-beyazlı ekip aldığı bu yenilgi ile 26 puanda kaldı ve 15. sıraya geriledi.

Haftaya 13. sırada giren Konyaspor  rakipleri Kasımpaşa ve Çaykur Rizespor’un  da kazanmasıyla birlikte kendini ateş hattının bir basamak üzerinde buldu.  

Koronavirüs salgını sonrasında oynadığı ilk karşılaşmada Gençlerbirliği'ne mağlup olan ittifak Holding Konyaspor, Süper Lig'de 4 maç sonra mağlup oldu 

Yeşil-beyazlı ekip, lige ara verilmeden önce oynadığı son 4 karşılaşmada 1 galibiyet ve 3 beraberlik almıştı . Başkent deplasmanından eli boş dönen Konyaspor, Göztepe maçından sonra ilk kez üzüldü. Teknik direktör Bülent Korkmaz ise yeşil-beyazlı takımdaki 6. maçında 2. yenilgisini aldı. 

KASIMPAŞA MALATYA’YI ÇAYKUR RİZE GALATASARAY’I YENDİ 

Konyaspor’u yakından ilgilendiren maçlarda Kasımpaşa geriye düştüğü maçta Yeni Malatyaspor’u 2-1 yenerek puanını 29’ yükseltti.  Haftaya 25 puanla 16. sırada giren Çaykur Rizespor ise evinde şampiyonluk kovalayan Galatasaray’ı 2-0 ile geçti. Karadeniz ekibi bu galibiyetle 2 basamak yükselerek 14. sıraya yerleşti.  Alt sıraları yakından ilgilendiren diğer maçlarda ise Kayserispor Fenerbahçe’ye deplasmanda 2-1 yenilerek 18. sırada kalmaya devam etti.  Ankaragücü ise dış sahada Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalarak puanını 24 yaptı ve 17. sırada kalmaya devam etti. 

SPOR SERVİSİ   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri