Kasımpaşa hazırlıkları devam ediyor

Konyasporda, Bank Asya 1. Ligde yeni sezonunun ilk haftasında iç sahada Kasımpaşa ile Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıkları devam ediyor

Konyaspor’da, Bank Asya 1. Lig’de yeni sezonunun ilk haftasında iç sahada Kasımpaşa ile Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın hazırlıkları devam ediyor. Cumartesi günü Şekerspor ile oynanan antrenman maçında vasat bir görüntü veren yeşil-beyazlı takımın önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan haftanın ilk antrenmanına Burkina Faso Milli takım kampında bulunan ve dün akşam dönmesi beklenen Mahamoudou Kere ile sakatlıkları nedeniyle tedavi edilen Can Parlayan ve Rifat Erdem ile ameliyat olan Ertuğrul Arslan katılmadı.

 

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular daha sonra iki seri üzerinden koşu ve top tekniğine dayalı pas çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada oynanan çift kale maç ile sona erdi. Çift kale maçın galibi gri takımı 3-2 yenen yeşil takım oldu.

 

Kartallar, dünü isi çift antrenmanla geçirdi. Sabah antrenmanına fizyoterapist eşliğinde çalışan ve tedavi olan Can Parlayan ile Rifat Erdem’in yanı sıra Burkina Faso’dan henüz dönmeyen Mahamoudou Kere ve Ertuğrul Arslan katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncular 5 ayrı istasyonda çabukluk ve koordinasyona dayalı çalışma gerçekleştirdi. Serbest koşunun ardından yapılan açma-germe hareketleriyle antrenman sona erdi. Konyaspor’da günün ikinci antrenmanı ise dün akşam saatlerinde tektik ve taktik olarak gerçekleştirildi.

 

18 TAKIMIN 9’U, SEZONA YENİ TEKNİK DİREKTÖRLE BAŞLAYACAK

 

Bank Asya 1. Lig’de 2011-2012 sezonunda mücadele edecek 18 takımdan 9’u, sezona geçen seneki teknik direktörleriyle başlayacak. Ligde 2011-2012 sezonu öncesinde Akhisar Belediyespor, Boluspor, Bucaspor, Elazığspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Giresunspor, Göztepe, Karşıyaka ve Sakaryaspor yeni sezonu da geçen seneki teknik adamlarıyla geçirmeyi uygun buldu. Adanaspor, Çaykur Rizespor, Denizlispor, İstanbul Güngörenspor, Kartalspor, Kasımpaşa, Kayseri Erciyesspor, Konyaspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor ise yeni teknik direktörleriyle yeni sezonda başarı arayacak. Bank Asya 1. Lig’de yeni sezonda görev yapacak teknik adamlar içinde en genci, Elazığspor’da görev yapacak 40 yaşındaki Osman Özköylü olurken, ligin en yaşlı teknik adamı Denizlispor’u çalıştıracak 61 yaşındaki Güvenç Kurtar.

 

EN FAZLA TAKIM ÇIKARAN KADRİ AYTAÇ

 

Ligde şu ana kadar oynanan sezonlar içinde Kadri Aytaç, Gençlerbirliği, İstanbulspor, Mersin İdmanyurdu ve Orduspor’u bir üst lige çıkarmayı başardı. Yakaladığı 4 şampiyonlukla Bank Asya 1. Lig’de en başarılı teknik adam olan Kadri Aytaç’ı 3’er şampiyonlukla Ali Hoşfikirer, Kamuran Soykıray, Yılmaz Vural ve Zeynel Soyuer takip etti. Bu yıl vefat eden Nejat Biyediç’in de 2 şampiyonluk yaşadığı ligde bu sezon görev yapacak 18 teknik adamın 11’i takımlarını Süper Lig’e taşımayı başardı. Bahri Kaya, Güvenç Kurtar, Hüseyin Kalpar, Levent Eriş ve Reha Kapsal 2’şer, Besim Durmuş, Coşkun Demirbakan, Hüsnü Özkara, Osman Özdemir, Özcan Kızıltan ve Şaban Yıldırım da birer kez takımları bir üst lige çıkardı.

 

GÖREV YAPACAK TEKNİK ADAMLAR

 

Bank Asya 1. Lig’de 2011-2012 sezonunda görev yapacak teknik direktörler ile geçen sezon sonu bu takımları çalıştıranlar şöyle: Adanaspor Levent Eriş Eyüp Arın, Akhisar Belediyespor Hamza Hamzaoğlu, Boluspor Hüsnü Özkara, Bucaspor Sait Karafırtınalar, Çaykur Rizespor Hüseyin Kaplar, Denizlispor Güvenç Kurtar, Elazığspor Osman Özköylü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Erol Azgın, Giresunspor Bahri Kaya, Göztepe Özcan Kızıltan, İstanbul Güngörenspor Fahrettin Genç, Karşıyaka Reha Kapsal, Kartalspor Besim Durmuş, Kasımpaşa Uğur Tütüneker, Kayseri Erciyesspor Fikret Yılmaz, Konyaspor Osman Özdemir, Sakaryaspor Şaban Yıldırım, TKİ Tavşanlı Linyitspor Coşkun Demirbakan.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri