Kasımpaşa, Beşiktaş Maçına Galibiyet Parolasıyla Hazırlanıyor

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak Kasımpaşa'da hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Mavi beyazlı ekip, 23 Kasım Pazar günü saat 19.00'da İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Beşiktaş'a konuk...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak Kasımpaşa'da hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Mavi beyazlı ekip, 23 Kasım Pazar günü saat 19.00'da İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Beşiktaş'a konuk olacağı maçta 3 puan hedefliyor.

Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 14.00'de başladı. Antrenmana oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladılar ve 5'e 2 top kapma çalışmalarıyla devam ettiler. Antrenman pozisyon çalışmalarının ardından yapılan çift kale maçla sona ererken oyuncuların hırsı Gürcü teknik adamı mutlu etti.

Kaleciler Andreas Isaksson, Ertaç Özbir ve Oto Goshadze kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalıştılar. File bekçileri daha sonra yapılan çalışmalarda değişimli olarak kaleye geçtiler.

Kasımpaşa'da, Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına yarın saat 14.00'de yapılacak antrenmanla devam edilecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri