Kasımpaşa: 4 - Gaziantepspor: 2

Stat: Recep Tayyip ErdoğanHakemler: Deniz Ateş Bitnel, Nihat Mızrak, Bahtiyar BirinciKasımpaşa: Isaksson, Orhan, Barış, Donk, Sancak, Kerem, Andre Castro, Viudez (Dk. 60 Scarione), Tunay, Babel (DK. 79 Fritzler), Adem (Dk. 69 Malki)Gaziantepspor: Karcema

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Nihat Mızrak, Bahtiyar Birinci

Kasımpaşa: Isaksson, Orhan, Barış, Donk, Sancak, Kerem, Andre Castro, Viudez (Dk. 60 Scarione), Tunay, Babel (DK. 79 Fritzler), Adem (Dk. 69 Malki)

Gaziantepspor: Karcemarkas, Koray, Elyasa, Arokoyo (Dk. 46 Oğuzhan), Şenol , İbrahim, Binya, Grando, Mustafa (Dk. 60 Chıbuıke), Muhammed (Dk. 70 Oğulcan), Camara

Goller: Dk. 39, 63 Adem, Dk. 77 Malki, Dk. 89 Tunay (Kasımpaşa), Dk. 71 Chibuike, Dk. 90+2 Oğulcan (Gaziantepspor)

Sarı kartlar: Dk. 41 Binya, Dk. 47 Oğuzhan, Dk. 52 Koray (Gaziantepspor), Dk. 45 Orhan (Kasımpaşa)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 5. hafta mücadelesinde oynanan Kasımpaşa - Gaziantepspor maçı, ev sahibi ekibin 4 – 2 üstünlüğü ile sona erdi. Kasımpaşa'şa 3 puanı ve farkı getiren golleri Adem Büyük (2), Malki ve Tunay Torun atarken, konuk Gaziantepspor'un gollerini ise Chibuike ve Oğulcan attı.

63. dakikada Kasımpaşa 2. golü buldu. Bu dakikada sağ kanattan kullanılan kornerden gelen topa iyi yükselerek kafayla sert vuran Adem Büyük, kalecinin müdahalesine rağmen takımının ve kendisinin 2. golünü kaydetti: 2 – 0.

71. dakikada Gaziantepspor’da Chubuike’nin ara pasında topla buluşan Oğulcan’ın vuruşunda topu kaleci Isaksson son anda kornere çeldi. Sağ kanattan Gaziantepspor’un kullandığı köşe vuruşunda topa kafa ile sert vuran Chibuike topu ağlara yolladı: 2 – 1.

75. dakikada ataklarını sıklaştıran Gaziantepspor’da Camara’nın sağdan yaptığı ortaya İbrahim Akın’ın yerden sert vuruşu direğin hemen yanından auta gitti.

77. dakikada Gaziantepspor’un atakları karşısında kendi yarı sahasından hızlı çıkan Kasımpaşa’da Malki, Scarione’nin pasında topu sağ kanattan sürdü ve sert bir şekilde kaleye gönderdi, meşin yuvarlak da kalecinin solundan ağlarla buluştu: 3 – 1.

89. dakikada Kasımpaşa farkı yeniden 3'e çıkardı. Bu dakikada orta alandan topu Castro’nun pasıyla kapan ve süren Tunay Torun kaleci ile karşı karşıya kaldı ve meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlara yolladı: 4 – 1.

90+2. dakikada Gaziantepspor’un atağında ceza sahasında oluşan karambolde topu önünde bulan Oğulcan'ın yarım volesi direkt kaleye giderken maçın skorunu belirleyen gol olarak skorboarda yansıdı: 4 – 2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadeleyi Kasımpaşa 4 - 2 kazandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri