Kaşıbeyaz konkordato ilan etti

Eylül ayının başından beri yaklaşık 200 şirketin yaşanan ekonomik sıkıntıdan dolayı özellikle ayakkabı ve inşaat firmaları ile gündeme gelen iflas erteleme olarak bilinen kokordato başvurularına yenisi eklendi. Ünlü restaurant zinciri Kaşıbeyaz konkordato

45 yıl önce İstanbul'da kurulan ünlü restaurant zinciri Kaşıbeyaz, Bakırköy Ticaret Mahkemesi'ne başvurarak konkordato istedi. Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, Kaşıbeyaz Turizm İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret AŞ ile şirketin sahipleri Ahmet Kaşıbeyaz ve Mehmet Murat Kaşıbeyaz için konkordato talep edildi.

Bakırköy 1. Ticaret Mahkemesine önceki gün yapılan başvuru dilekçesi ile birlikte, şirketin yaşadığı ekonomik sıkıntıdan kurtulmak için sunulan iyileştirme projesi ile iflas erteleme olarak bilinen konkordato talep edildi.

Dava başvuru dilekçesinde, Kaşıbeyaz'ın mali darboğaza girmesine gerekçe olarak, ekonomide yaşanan olumsuz gelişmeler gerekçe gösterildi. Kaşıbeyaz'ın biri Ankara'da 4'ü İstanbul'da olmak üzere 5 restoranı var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri