Kasaplardan Vali Büyük’e Ziyaret

Adana Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Saruhan Yağmur ile yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti. Başkan Yağmur, oda olarak yaptıkları çalışmaları anlatırken, esnafına daha sağlıklı ve sıhhî ortamda hizmet...

Adana Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Saruhan Yağmur ile yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.

Başkan Yağmur, oda olarak yaptıkları çalışmaları anlatırken, esnafına daha sağlıklı ve sıhhî ortamda hizmet sunma imkânı sağlanması için Alidede İş Merkezi arkasında yapılması planlanan Adana Yeni Kasaplar Çarşısı Projesi konusunda da Vali Büyük’e bilgi verdi.

Yağmur, ayrıca Adana Balıkçılar Çarşısı’nın da modern ve Adanalıya yakışır olarak kurulması için Adana Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı projenin de uygulamaya konulması için hazırlık yapıldığını, ancak modern ve yeni bir mezbaha ve Tarım İl Müdürlüğü ile yapılacak ortak denetimler konusunda sıkıntıları olduğunu, bu hususta Vali Büyük’ün de desteğini beklediklerini söyledi.

Vali Büyük esnaf ve sanatkarların her türlü sorunlarının çözümü konusunda, devlet olarak yasalar çerçevesinde ve imkanlar ölçüsünde her türlü destek ve yardımı yapacaklarını belirtirken, şehirdeki adaklık ve kurbanlık canlı hayvan satış yerlerinin daha hijyenik ve yaygın hale getirilmesi konusunda Başkan Yağmur’a tavsiyede bulundu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri