Kartepe kampı bitiyor

Kocaeli Kartepede sürdüren Konya Torku Şekersporda çalışmalar bugün oynanacak Eyüpspor maçının ardından tamamlanacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından izin yapacak
Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe’de sürdüren Konya Torku Şekerspor’da çalışmalar bugün oynanacak Eyüpspor maçının ardından tamamlanacak.  Ara ara izin kullanan ve Yaklaşık bir aydır Kartepe’de bulunan Torku Şekerspor Kartepe defterini bugün kapatacak. Kampta hazırlık maçları oynayan Torku Şekerspor eksiklerini görmeye çalıştı yeşil-beyazlı ekip bugün Kartepe’de ki son hazırlık maçını Eyüpspor ile oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından izin yapacak.
1 Eylül tarihinde Recep Konuk Tesislerinde toplanacak olan Torku Şekerspor, ligin başlama tarihi olan 11 Eylül tarihine kadar çalışmalarını burada yapacak. İlk maçını deplasmanda Ofspor ile oynayacak olan yeşil-beyazlı ekip 1-2 gün öncesinden Trabzon’a gidecek.  Kampın verimli geçtiğini ifade eden yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Metin Altınay uyum sorununun yavaş yavaş aşıldığını ve saha dışı güzel ortamın oyuna yansımaya başladığını ifade etti. Altınay, “ Geçtiğimiz sezonun ardından takımın yüzde 70’i gitti. Yeni bir ekip oluşturduk. İyi transferler yaptık. Yeni sezona iyi başlamak istiyoruz.
Hazırlık maçlarında uyum sorununu biraz biraz giderdiğimizi gördüm. Saha dışındaki arkadaşlık ortamı saha içindeki oyuna yansıdı. Şuana kadar her şey çok güzel gidiyor. Hazırlık maçları oynaya devam ediyoruz. Bu maçlarda söylediğim gibi saha içindeki uyuma ve iletişime bakıyoruz. Sezonun başlamasına az bir süre kaldı inşallah sezona en iyi şekilde başlayacağız” diye konuştu. Metin Altınay Orduspor’dan alınan Abdullah Çetin’in de kamptan ayrılıp Şanlıurfaspor ile anlaştığını bildirdi. Altınay Abdullah Çetin’in kamptan sessiz sedasız gittiğini bu durumun hiç şık bir hareket olmadığını söyledi. Sezon başında Bank Asya takımlarından Tavşanlı TKİ Linyitspor’a giden Rıdvan Sağlam ise tekrar geri döndü. 1988 doğumlu oyuncu 2009 yılından bu yana yeşil-beyazlı formayı giyiyor.  
Beyaz Grupta yer alan temsilcimiz Torku Şekerspor sezonun ilk maçını deplasmanda Ofspor ile oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk devrenin son haftasını bay geçecek. Taraftarı ile ligin 2. haftasında evinde bulaşacak olan Şekerspor bu karşılaşmada Pendikspor’u konuk edecek. Şekerspor’un fikstürü ligdeki durumunun 1 hafta önceden belirlenmesine neden olacak. İlk devrenin son haftasını bay geçecek olan yeşil-beyazlı ekip. 2011-2012 sezonun son haftasını bay geçecek.
11 Eylül tarihinde başlayacak 2011-2012 sezonunun ilk hafta programı şu şekilde: Ofspor-Torku Şekerspor, Pendikspor-Tokatspor, Bugsaş Spor-Gaziosmanpaşa, Bozüyükspor-Diyarbakırspor, Turgutluspor-Balıkesirspor, Tepecikspor A.Ş.-Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor-Altay, Çorumspor-Kocaelispor 2. Ligde yeni sezon statüleri belirlendi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 23.08.2011 tarihinde yaptığı toplantıda TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Statüleri'nde çeşitli değişiklikler yaptı. Spor Toto 2. Lig 2011-2012 statüsü 11 ana maddeden oluştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri