Kartalların düellosu

Konyaspor, bugün İstanbul temsilcisi Kartalspor ile zorlu bir 90a çıkacak. Saat 16.00da başlayacak olan karşılaşmayı Koray Gençerler yönetecek. Konyasporda Ertuğrulun dışında eksik yok

Konyaspor, bugün İstanbul temsilcisi Kartalspor ile zorlu bir 90’a çıkacak. Saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Koray Gençerler yönetecek. Konyaspor’da Ertuğrul’un dışında eksik yok

 

 

Konyaspor, bugün Kartalspor ile karşı karşıya gelecek. Milli maçlar nedeniyle liglere verilen biri haftalık aradan sonra Kartalspor maçıyla tekrar seyircisi ve ligde 6. maçına çıkacak olan yeşili-beyazlı takımda hedef, 3 puan. Konya Atatürk stadında oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak Konyaspor-Kartalspor maçında Koray Gençerler düdük çalacak. Gençerler'in yardımcılıklarını Seçim Demirel ve Gökhan Memişoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Sinan Cem İyihuylu. Maç TRT’den naklen yayınlanacak.

 

Ligde, son iki deplasman maçından 4 puana çıkartarak 6 puanla 11. sıraya yükselen Konyaspor’da, Kartalspor maçının planları da galibiyet üzerine yapıldı.. Üç günlük antrenmana çıkmama eyleminin ardından Perşembe günü akşam yenidene çalışmalara başlayan Kartallar, bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarına Cuma akşamı taktik antrenmanıyla devam etti. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana tüm oyuncular katılırken, A2 takımımızın Gaziantepspor ile deplasmanda oynadığı ve 1-0 kazandığı maçta forma giyen A.Kerim Kılıç, Aykut ve Emre takımdan ayrı koşu yaptı.

 

Düz koşu, ısınma hareketleri ve çıkış koşularıyla başlayan antrenman, top çalışması ve taktik çift kale maç ile devam etti ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Çalışmada tüm futbolcuların oldukça moralli oldukları ve 3 puan sözü verdikleri bildirildi.

 

Konyaspor’da, Kartalspor maçının hazırlıkları dün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla tamamlandı ve futbolcular tesislerde kampa girdi. Temsilcimizde, Ertuğrul dışında eksik yok. Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Pawelek- Hakan, Selim, Erdinç, Muhammet- Serkan, Perez- Recep, Serbay, Ali Dere- Robak.

 

Konyaspor ile Kartalspor arasında yapılacak maçın biletleri, 5-25 TL arasında değişen ücretlerle satışa çıkartıldı.. Konyaspor yönetim kurulunun almış olduğu karara göre, bu maçta da kale arkası tribünler açılmayacak. Futbolseverler karşılaşmayı kapalı tribünden 25,  maraton tribününden 10, eski ve yeni yeşil tribünlerden 5 TL ödeyerek izleyebilecekler. Misafir takım  tribünü bilet ücretleri de 5 TL olarak açıklandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri