Kartalların dev mücadelesi

Kayserispor galibiyetinin morali ile Beşiktaşı konuk edecek olan Konyasporda hedef 3 puan

Kayserispor galibiyetinin morali ile bugün Beşiktaş’ı konuk edecek olan Konyaspor’da hedef 3 puan. Saat 20.00’de başlayacak olan maçı TV naklen yayınlayacak. Maçın hakemi Özgür Yankaya

 

 

Ligde kalma umutlarını, zor olmasına karşın matematiksel olarak sürdüren Konyaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş’la karşı karşıya gelecek. Ligin 29. haftasında Kayserispor’u deplasmanda 3-1 yenerek büyük moral kazanan yeşil-beyazlıların hedefi Beşiktaş’ı da yenerek galibiyet serisini sürdürmek olacak.

 

Yeşil-beyazlı takımda, bugünkü maç öncesi eksik yok.   Konyaspor ile Beşiktaş arasında yapılacak ve saat 20.00’da başlayacak maç TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı, Özgür Yankaya yönetecek. Konyaspor’da, Beşiktaş maçının son çalışması dün 3 puan parolasıyla yapıldı. Yeşil-beyazlılar, dün yapılan antrenmandan sonra kampa girerek maç saatini beklemeye başladılar. Yeşil-beyazlılar, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar. Pawelek- Adnan, Zayatte, Perez, Mehmet Sedef- Hakan,  Musa, Ertuğrul, Ali Dere- Robak, Peter.

 

Bugün oynanacak Beşiktaş maçının biletleri 7,5 ile 60 TL arasında değişen ücretlerle satışa çıkartıldı. Futbolseverler, biletlerini bugün stad gişelerinden alabilecekler. Konyaspor yönetiminin aldığı kararla,  Konyaspor taraftarları maçı eski yeşil, yeni yeşil ve maraton tribünlerinden 20 TL. kale arkası tribünler 7,5 ve kapalı tribünden 60 TL ödeyerek izleyebilecekler.  Konuk takım tribünü bilet ücretleri de 20 TL olarak belirlendi. 

 

KONYASPOR-BEŞİKTAŞ 24. MAÇA ÇIKIYOR

 

Beşiktaş ile Konyaspor, bugün yapacakları maçla birlikte, ligde 24. kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, ligde rakibiyle yaptığı 23 maçtan 14’ünü kazanırken, 7’sinde berabere kaldı, 2’sini ise yitirdi. Lig maçlarında Beşiktaş’ın toplam 47 golüne, Konyaspor 18 golle karşılık verebildi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan maç 2-2 bitti. Beşiktaş ile Konyaspor arasında şimdiye dek Konya’da yapılan 11 maçtan 5’ini Beşiktaş kazanırken, 5 maç berabere sonuçlandı, 1 maçı da ev sahibi ekip kazandı. Konyaspor, sahasında Beşiktaş karşısında ligdeki tek galibiyetini, 2006-2007 sezonunun ikinci yarısında 2-1’lik sonuçla aldı. Konya’da Beşiktaş 19, ev sahibi ekip ise 11 gol attı. Öte yandan, siyah-beyazlılar, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birisini, 1992-93 sezonunda 7-0’lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı.

 

BEŞİKTAŞ BOBO’DAN YOKSUN

 

Sakatlıklar yönünden sıkıntılı bir dönem geçiren Beşiktaş’a bir kötü haber de Bobo’dan geldi.  Brezilyalı futbolcunun, kasığında yaşadığı sorun nedeniyle Spor Toto Süper Lig’de bugün oynanacak Konyaspor maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Maslak Acıbadem Hastanesi’nde MR’ı çekilen Bobo’nun sol kasığında zorlanmaya bağlı ödem tespit edildi. Golcü oyuncunun Konyaspor maçında görev yapamayacağını belirten kulüp doktoru Devrim Urgun, Brezilyalı futbolcuyu gelecek haftaki Galatasaray derbisine yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi. Beşiktaş’ın bir diğer forveti Hugo Almeida da hafta içinde Gaziantepspor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında kasığından sakatlanmış ve 11 Mayıs’taki kupa finale yetiştirilmeye çalışılacağı duyurulmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri