Kartallar yenişemedi

Milli maç nedeniyle lige verilen arayı hazırlık maçıyla değerlendiren yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor dün akşam Gebze’de Besiktaş ile karşılaştı. İki takım da gol atamadı ve maç golsüz sona erdi

Kartal, Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı boş geçmedi. Dün Süper Lig’in iddialı takımlarından şampiyonluk adayı Beşiktaş ile karşılaşan yeşil-beyazlılar Osmanlıspor maçı taktiğini denedi. Gebze Alaettin Kurt Stadyumu’nda oynanan maç golsüz eşitlikle sona erdi. Gebze’de oynanan Beşiktaş-Torku Konyaspor maçına ilgi çok fazla oldu. Kapalı ve Maraton Trübün tamamen dolarken iki takımda ilk yarıda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi ve soyunma odasına takımlar golsüz eşitlikle gitti. İkinci yarıda da karşılıklı pozisyonlar vardı. Beşiktaş adına Mustafa Pektemek, Konyaspor’da ise Holmen bu yarıda buldukları net fırsatları değerlendiremedi. Maçta başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi. Bugünü izinli geçirecek yeşil-beyazlılar, Osamanlıspor maçı hazırlıklarına yarın start verecek. Ekibimizde bu kritik maç öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

BAYDAR: TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, A Milli Takım düzeyinde ilk kez bir maça ev sahipliği yapan Konya'nın ve Konyalı sporseverlerin destek nasıl veriliri tüm Türkiye'ye gösterdiklerini ve haklı bir övgü aldıklarını belirtirken, aynı desteğin bugün  Hollanda ile oynanacak kritik maçta da devam edeceğine inandığını söyledi. Konya şehrinin ve Konyalı sporseverlerin yıllardır devam eden Milli maç hasretinin Letonya ile oynanan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçıyla sona erdiğini ifade eden Ahmet Baydar, "Yılların özlemi ile milli takımımızın Konya'ya ayak bastığı andan itibaren büyük bir ilgi ve sevgi gösterisinde bulunan Konyalı sporseverler, 'Milli Takıma destek nasıl veriliri?' tüm ülkeye gösterdiler. Oluşturulan muhteşem ambiyans ve verilen destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Gerçekten onlar her övgüyü hak ediyorlar. İnşallah aynı destek daha da artarak Hollanda ile oynayacağımız kritik maçta da devam edecek. Milli Takıma yapılan ev sahipliği Hollanda karşısında alınacak çok değerli olan galibiyetle daha da büyük bir coşkuya dönüşür. Buna inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri