Kartal’ın zor 90’ı

Atiker Konyaspor sezonun 20.hafta maçında bugün sahasında son haftaların formda ekibi Antalyaspor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Maçı Serkan Çınar yönetecek

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Atiker Konyaspor sezonun 20.hafta maçında sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Maçı Serkan Çınar yönetecek. Serkan Çınar’ın yardımcılıklarını ise Alpaslan Dedeş ve Orkun Aktaş yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Bülent Birincioğlu olacak.

KAYBETMEK İSTEMİYOR

Atiker Konyaspor  Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanarak  rakibiyle puan farkını 1’e indirmek ve üst sıralardaki yerini korumak istiyor. Yeşil-beyazlı ekibin maçı kaybetmesi halinde 10.sıraya kadar gerileme tehlikesi bulunuyor. 27 puan ve averajla lig sıralamasında 7.basamakta olan Atiker Konyaspor maçı kazandığı takdirde 31 puanla 5.sırada bulunan Antalyaspor ile arasındaki puan farkını 1’edüşerecek ve ilk beş için çok büyük bir avantaj elde edecek.

ÖMER ALİ VE SKUBİC’İN DURUMU

Atiker Konyaspor’un bugün Antalyaspor ile oynayacağı zor 90 dakika öncesinde Ömer Ali ve Skubic’in durumu merak konusu oldu. başarılı iki oyuncunun zorlu maçın kadrosunda olup olmayacağı maç saatinde belli olacak. Bu iki oyuncu dışında yeşil-beyazlı ekipte eksik bulunmuyor. Cuma günüyapılan antrenmanda yapılan antrenmana tedavisine devam edilen Nejc Skubic katılmazken, Ömer Ali Şahiner ısınma bölümünde takımla, daha sonra ise ayrı olarak çalıştı.

ANTALYA’NIN KOZU ETO’O

Antalyaspor’un Kamerunlu golcü oyuncusu Samuel Eto’o, takımının yine en büyük gol silahı olacak. Atiker Konyaspor’un deplasmanda 3-1 kazandığı maçta rakibin tek golünü Eto’o kaydetmişti.  Kırmızı-beyazlı ekiple bu sezon 16 maça çıkan yıldız futbolcu Eto’o 8 gol atma başarısı elde etti. Eto’o, 8 golün yanı sıra takım arkadaşlarına da 3 gol pası vererek 11 gole direkt etkide bulundu. Antalyaspor’da dünyaca ünlü golcü oyuncudan sonra bir başka gol silahı ise 5 golü bulunan Deniz Kadah olacak. Deniz, 5 golün yanı sıra bir de asist yaptı.

MUHAMMET GÜMÜŞ         

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri