Kartalın yüzü güldü

Liderle arasında sadece bir maç fark kalan Konyaspor, güngördü ve yüzü güldü. Yeşil-beyazlılar, 17 puanla üst sıralarda yer bulurken, hafta sonunda oynanacak olan Giresunspor maçına da galibiyet için

Liderle arasında sadece bir maç fark kalan Konyaspor, güngördü ve yüzü güldü. Yeşil-beyazlılar, 17 puanla üst sıralarda yer bulurken, hafta sonunda oynanacak olan Giresunspor maçına da galibiyet için gidecekler

 

 

Konyaspor’da 3 puan sevinci. Ligde, iç sahada ikinci galibiyetini Karşıyaka’dan sonra Pazar günü Güngörenspor karşısında alan yeşil-beyazlılar, puanlarını 17’ye çıkartarak puan sıralamasında da gol farkıyla 6. sıraya yükseldi. Ligin başından buyana 10 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi alan Kartallar, Güngören karşısında yenik duruma düşmesine karşın ortaya iyi bir mücadele koyarak Robak ve Gökhan Emreciksin’in mükemmel golüyle maçı çevirerek kazanmasını bildi. Konyaspor, Güngören maçıyla birlikte geride kalan 10 hafta da 9 gol attı ve kalesinde ise 5 gol gördü.

 

Konyaspor’da, Güngören maçının ardından futbolculara bir gün izin verildi.. Dün dinlenen yeşil-beyazlılar, hafta sonu deplasmanda Giresunspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde yapacakları yenileme antrenmanıyla başlayacaklar. Konyaspor’da hedef, alt sıralarda yer alan Giresunspor’u da yenerek seriyi sürdürmek ve zirveye ortak olmak.  Temsilcimizde, sakatlığı nedeniyle çalışmalara katılamayan Ertuğrul dışında eksik yok. Hakan Aslantaş, Güngörespor maçında sarı kart görerek kart sayısını 3’e çıkarttı ve ceza barajında bulunmakta.

 

GÖKHAN, DAHA İYİ DURUMDAYIZ

 

Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Gökhan Emreciksin, İstanbul Güngörenspor maçında mağlup duruma düşmelerine rağmen oyun disiplininden kopmadan ve kazanma arzusuyla mücadele ettiklerini ve sonucunda da sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak yükselişlerini sürdürdüklerini söyledi. Her geçen gün takım olarak daha iyiye gittiklerini de dile getiren Gökhan Ligde her maçın zor olduğunu ve rakibin küçüğünün büyüğünün olmadığını bildiklerini yineledi ve açıklamasını şöyle sürdürdü. 

 

"Mücadelenin üst düzeyde olduğu Bank Asya 1.Lig'de hatalar affedilmiyor. Alınan sonuçlarda bunları görebiliyoruz. Her takım birbirini yenebiliyor, favori olarak gösterilen takımlar puan kayıpları yaşayabiliyor. İstanbul Güngörenspor ile oynadığımız maçta yediğimiz şanssız bir golle mağlup duruma düştük. Ama ondan sonra kazanma hırsımızdan ve oyun disiplinimizden en ufak bir eksilme olmadı. Robak ile beraberliği yakaladık, benim attığım golle 2-1 öne geçtik. Daha da farklı olabilirdi. Ama önemli olan kazanmak ve puan kaybı yaşamamaktı. Takım olarak her geçen gün daha iyi oluyoruz. Amacımız öncelikle sezonun ilk yarısını bitirebildiğimiz en iyi yerde tamamlamak. Bunu başaracak güce sahibiz. Mücadelelerinden dolayı tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum." 

 

SELİM AY, HAKLI BİR GALİBİYET

 

Kartal’ın genç stoperi Selim Ay, kolay maçın olmadığı bir ligde mücadele ettiklerinin farkında olduklarını dile getirdi. Genç oyuncu, geriye düşmelerine karşın İstanbul Güngörenspor karşısında baştan sona iyi mücadele ettiklerini ve hakettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, amaçlarının çıkışlarını kalan maçlarda da devam ettirmek olduğunu söyledi. İstanbul Güngörenspor karşısına mutlak kazanmak için çıktıklarını belirten Selim Ay, açıklamasını şöyle tamamladı.

 

"Kazanmayı çok istiyorduk. Nitekim mağlup durumda düşmemizin ardından sahada kazanmak adına elimizden gelen her şeyi yaptık. Gol pozisyonlarına girdik, rakibe pozisyon vermedik ve sonucunda 2-1 kazandık. Her geçen maç hem oyunumuzda hem de mental düşüncemizde yükselişler oluyor. Çıkışımızı sürdürdüğümüz için sevinçliyiz. Galibiyetten dolayı tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Şimdi önümüzde Giresunspor ile deplasmanda oynayacağımız zor bir maç var. O maçtan da istediğimiz sonuçla ayrılarak çıkışımızı sürdüreceğiz.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri