Kartal'ın tek hedefi kazanmak

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında bugün deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Vodafone Park’ta saat 19.00’da başlayacak maçı FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Geride kalan 5 haftada galibiyet alamayan yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında kazanmak istiyor. Atiker Konyaspor’un rakibi Beşiktaş ise son 5 maçında 3 galibiyet 2 beraberlik aldı. Yenilgi yüzü görmeyen siyah-beyazlı ekip son 2 haftada rakipleri ile berabere kalarak düşüş yaşamasına rağmen dış sahada başarılı bir performans ortaya koyuyor.

SAKATLAR İYİLEŞİYOR

Uzun süredir sakatlıklarla başı dertte olan Konyaspor’da sakat oyuncuların büyük bölümünün tedavileri tamamlandı. Atiker Konyaspor’da sakatlıkları nedeniyle uzun süredir foram giyemeyen Paolo Hurtado ve Jens Jonsson ile Fallou Diagne  takımla birlikte çalışmalara başladı. Ancak bu 3 oyuncunun da maç eksiği olduğu için bir iki hafta daha 11’de şans bulmaları beklenmiyor.

Konyaspor’da Beşiktaş maçı öncesi forvet hattında sıkıntı yaşanıyor. Sakat olan Mustapha Yatabare’ye son Göztepe maçında Adis Jahovic de eklendi. Yeşil-beyazlı sağlık ekibi Jahovic’i maça yetiştirmek için büyük çaba sarfetti. Jahovicin oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacak  Yatabare ve Jahovic’in aynı zamanda kart sınırında olması dikkat çekiyor.

SARI KART SINIRI DA DİKKAT ÇEKİYOR

Atiker Konyaspor’da sakat oyuncularla birlikte birçok oyuncunun da sarı kart sınırında olması dikkat çekiyor  Yeşil-beyazlılarda; Uğur Demirok, Moryke Fofana, Abdou Razack Traore, Mustapha Yatabare, Marko Jevtovic, Adis Jahovic, Ali Turan ve Volkan Fındıklı kart sınırındaki oyuncular. Atiker Konyaspor’da Göztepe maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Ferhat Öztorun, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri