Kartal'ın tadı yok

1461 Trabzon'dan sonra deplasmanda oynadığı Gaziantep Belediye maçını da kaybeden Konyaspor'da ağızları bıçak açmıyor. Kartal'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları dün başladı

Torku Konyaspor’da üzüntü hakim. Pazar günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında beklenmedik bir yenilgi alan yeşil-beyazlı takımda moraller bozuldu. Futbolcular, maçtan sonra yaptıkları açıklamalarda hiçte hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını söylediler. Rakibi karşısında, 90 dakika boyunca oyunu kontrol eden, daha iyi oynayan ve 2 topu da direkten dönen, bunun yanı sıra net gol vuruşlarında etkisiz kalarak  pozisyonlardan yararlanamayan Torku Konyaspor, yeni transfer Murat Kalkan’ın iki sarı karttan kırmızı kart görmesiyle birde fire verdi. Pazar günü akşam geç saatlerde Konya’ya dönerek tesislerde dinlenmeye çekilen yeşil-beyazlı takımda, Pazar günü iç sahada Adana Demirspor ile oynanacak maçın hazırlıklarına ara verilmeden dün öğle saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanla başlandı..  Çalışmalar hafta boyunca devam edecek ve Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlanacak.


TORKU KONYASPOR 12. SIRADA

PTT 1. ligde 20. hafta geride kalırken lider koltuğu el değiştirdi. Lider Manisaspor’un Urfa deplasmanında yenilmesiyle koltuğa, Trabzon’u evinde yenen Kayseri Erciyesspor oturdu.. Manisa ikinci, Trabzon ise üçüncü sırada yer aldı..  İkinci yarıya iyi başlayan Rizespor ve kadrosunu güçlendirerek alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Samsunspor çıkışını sürdürdü.  Ligde son 3 sırayı ise, Ankaragücü, Tavşanlı Linyispor ve Kartalspor oluşturdu. Torku Konyaspor'un deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilerek 25 puan ve averajla 12. sırada kapattığı 20. haftada oynanan maçlardan 5'ini ev sahibi, 3'ünü deplasman takımları kazanırken, 1 maç berabere sonuçlandı. Toplam 25 golün atıldığı haftada alınan en farklı sonuç, 4-0 tamamlanan Bucaspor-Adanaspor maçı oldu.  Tüm karşılaşmalarda gol atılırken, Çaykur Rizespor, Erciyesspor ve Boluspor deplasmanda kazanan takımlar olarak istatistiklere geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri