Kartal’ın Son şansları

Kümede kalma mücadelesi veren Torku Konyaspor Basketbol Kulübü’nün son 5 maçı kaldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçları kazanarak ligde kalmak istiyor

Spor Toto Basketbol Ligi’nde kümede kalma mücadalesi veren Torku Konyaspor’un  son 5 maçı kaldı. Yeşil-beyazlı ekip kalan 5 maçın 2’sini evinde 3’ünü ise deplasmanda oynayacak.  Torku Konyaspor kümede kalmak için bu maçları kazanarak rakiplerinin maç kaybetmesini bekleyecek. Temsilcimiz 5 haftalık dönemde Pınar Karşıyaka, Türk Telekom ve Trabzonspor Medical Park ile deplasmanda oynayacak. Torku Konyaspor taraftarının önünde ise Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde bu sezon 6.kez mücadele ederken önceki sezonları mumla arıyor. Geçtiğimiz sezon ligde Play-Off mücadelesi veren Dev Kartal, bu sezon sergilediği performansla hayal kırıklığı yaşattı. Yeşil-beyazlı ekip 12 maçtır kazanamıyor

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Kerem Öten, Spor Toto Basketbol Ligi'nde 26. haftada Pınar Karşıyaka ile yapacakları maçı kazanarak, iç sahadaki Demir İnşaat Büyükçekmece yenilgisini unutturmak istediklerini söyledi.

Öten, yaptığı açıklamada, Demir İnşaat Büyükçekmece maçını uzatma periyodunda 105-101 kaybettiklerini anımsattı.

Kazanmaları gereken bir maçta yenildiklerini belirten Öten, "Ligin 26. haftasında deplasmanda Pınar Karşıyaka'ya konuk olacağız. Rakibimizin önemli eksikleri var. Pınar Karşıyaka maçını kazanarak, evimizde kaybettiğimiz Demir İnşaat Büyükçekmece maçını unutturmak istiyoruz." dedi.

Konya temsilcisi, 16 takımın mücadele ettiği Spor Toto Basketbol Ligi'nde 26. hafta maçı öncesi 31 puanla 15. sırada bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri