Kartal'ın son rötuşları

Bank Asya 1. Lig'de gözünü zirvenin en tepesine diken Konyasporda Bucaspor maçı için son çalışma yapılacak ve yeşil-beyazlılar kampa girecek. Genç Tolga, maçı kazanacaklarını söyledi
Konyaspor’da, Pazar günü Bucaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor. Genç futbolcu Tolga, galibiyeti maçı izlemeye gelecek bayan taraftarlara armağan edeceklerini söyledi. Ligde, 21. hafta maçında Bucaspor’u konuk edecek Konyaspor'da önceki gün gerçekleştirilen antrenman, yoğun kar yağışı altında Selçuklu Belediyesi sentetik çim sahasında yapıldı. Teknik direktör Osman Özdemir yönetimindeki antrenmana tüm oyuncuları katılırken, kaleci Mariusz Pawelek de takımla birlikte çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda pas çalışması ve çıkış koşularıyla devam etti. Yoğun kar yağışı altında yapılan antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Dün de taktik çalışması yapan Kartallar, bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve tesislerde kampa girecekler. 
TOLGA, ÖNCELİK BUCA MAÇI
Konyaspor’un genç futbolcusu Tolga Ünlü, ligde her maçı ayrı düşündüklerini ve önceliklerinin yarın oynayacakları Bucaspor karşılaşması olduğunu ifade etti. Tolga, maçı izlemeye gelecek bayanlara galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının takım açısından her yönüyle iyi bir mücadele olduğunu belirten Tolga Ünlü, "sezonun en önemli maçlarından birini oynadık. Saha ve hava şartlarını da göz önünde bulundurursak iyi mücadele ettik. Kazandık ve rakipten biraz da olsa uzaklaştık. Bizim adımıza çok iyi oldu. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.
Bucaspor ile Pazar günü oynayacakları 21.hafta maçına da değinen genç oyuncu Tolga, bu konuda da şunları söyledi.  "Sadece bayanların ve çocukların izleyebileceği bir karşılaşmaya çıkacağız. Umarım ki, bayanlar tribünleri doldurarak erkek seyircilerimize örnek olurlar. Önümüzde sahamızda oynayacağımız iki maç var ama biz öncelikle Bucaspor maçını düşünüyoruz. Çünkü ligde her maç çok zor. Alt sıralarda diye hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz. Her maça olduğu kalan maçlarımıza da aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. İki maçtan istediğimiz sonuçla sahadan ayrılarak yolumuza emin ve sağlam adımlarla devam etmek istiyoruz.”
Kartal’ın genç oyuncusu Tolga Ünlü, sezonun ikinci yarısında geride kalan 4 maçtaki performansını da değerlendirerek sözlerini şöyle tamamladı. "Hakan ağabeyin gidişinin ardından bana bir şans doğduğunun farkındaydım. Elazığspor ve Kasımpaşa maçlarında adaptasyon konusunda biraz sıkıntı yaşadım. İki maçtır kendimi daha iyi hissediyorum. Maçtan maça daha iyi olacağıma inanıyorum."  
CHPLİ KADINLARDAN KONYA-BUCA MAÇI DAVETİ
CHP İl Kadın Kolları, Konyaspor’un yarın oynayacağı Bucaspor maçına tüm Konyalı kadınları ve 12 yaş altı çocukları davet etti. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sabiha Akın, yaptığı yazılı açıklamada, Konyaspor’un aldığı seyircisiz oynama cezası nedeni ile Buca maçının sessiz geçeceğini belirtti. Spor karşılaşmalarının birlik ve beraberliğin, saygı ve sevginin, hoşgörünün ve centilmenliğin seyredildiği keyifli alanlarda olması gerektiğini ifade eden Akın; “Bu güzellikleri ve sporun değerleri ile bağdaşmayan davranışları takıma maddi manevi zararlar veriyor. Futbolun güzelliklerinin unutulduğu olaylı karşılaşmaların ardından cezalı takımlar, kadınlarımız ve çocuklarımız sayesinde futbolun güzelliklerini yeniden hatırlayacak. Biz CHP İl Kadın Kolları olarak, tüm kadınlarımızı ve 12 yaş altı çocuklarımızı Konyaspor-Bucaspor maçını ücretsiz olarak izlemeye davet ediyoruz” dedi.
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri