Kartal'ın son dakika atağı: Yobo

Transferin son günlerinde önemli transferlere imza atarak gündeme oturan Torku Konyaspor'da transfer süresinin bitimine yakın hareketli saatler yaşandı.

Transferin son günlerinde önemli transferlere imza atarak gündeme oturan Torku Konyaspor'da transfer süresinin bitimine yakın hareketli saatler yaşandı. Pek çok futbolcu ile görüşen Torku Konyaspor Djalma Campos ve Cristovao da Silva Ramos'u kadrosuna katarken son dakikalarda yaşanan görüşme trafiği nefes kesti. Djalma ve Ramos'u bitirdikten sonra beklemeye geçen Kartal son bir atakla Fenerbahçe'den Yobo'yu istedi. Fenerbahçe'den olumlu cevap alan Torku Konyaspor'da bir an heyecan had sahfaya çıkarken oyuncunun transfere olumsuz yaklaşması planları alt üst etti. Sayılı saatler kalması nedeniyle transferin üzerine gidemeyen Kartal Yobo'yu ikna edecek zamanı bulamadı. Transfer süresinin bitmesine sonunda Torku Konyaspor'da ilginç olaylar da yaşandı. Daha önce takımdan kiralık gönderileceği açıklanan ve lisans çıkartılmayan Muhammet Yürükuslu'nun takımda kalacağı açıklanırken sezon başında Rusya'nın Terek Grozny takımından kiralanan ve Fenerbahçe maçı öncesi yeni doğan bebeğini kaybettiği için ülkesine dönen Ezechiel N'douasell'in sözleşmesi fesh edildi.

İşte transfer dödeminde Torku Konyaspor ile sözleşme imzalayan futbolcular: Ahmet Sabri Fener, İtandje, Kokalovic, Mehmet Uslu, Ergün Teber, Borek, Vedat Bora, Mehmet Güven, Ali Çamdalı, Kibong, Djalma Campos, Cristovao da Silva Ramos, Thorvaldsson, Gekas, Hasan Kabze, Ali Karagöz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri