Kartal’ın rotası Adana Demirspor

Gaziantep FK’nın ligden çekilmesi nedeniyle haftayı maç yapmadan geçirecek Konyaspor sezonun 30. hafta maçında iç sahada karşılaşacağı Adana Demirspor hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı ekip taraftarının önünde oynayacağı maçı kazanmak istiyor

Arabam.com Konyaspor sezonun 29. haftasını Gaziantep FK’nın ligden çekilmesi nedeniyle maç yapmadan geçirecek. Yeşil-beyazlı ekip hükmen 3-0 galip sayılacağı maçta 3 puanı da hanesine yazdırmış olacak. Anadolu Kartalı bu hükmen galibiyetle puanını 39 yapacak. Haftayı maç yapmadan geçiren Konyaspor sezonun 30. hafta maçında evinde Adana Demirspor ile karşılşacak. 19 Nisan Çarşamba günü 20.30’da başlayacak maç MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak. Yeşil-beyazlı ekip Galatasaray maçının ardından taraftarı karşısında Adana Demirspor’u da yenmek istiyor. Beraberliklerde ligin zirvesinde olan Konyaspor galibiyet sayısını da arttırmanın planlarını yapıyor.

Konyaspor son oynadığı 5 maçta 2 galibiyet 3 de beraberlik alarak 9 puan topladı.

Konyaspor evinde oynadığı ve 0-0 biten Giresunspor maçı öncesi oynadığı 5 maçın hepsini kaybetmişti. Giresunspor maçından sonra 1’i hükmen galibiyet olmak üzere 9 puan toplayan yeşil-beyazlılar, maç kazanmakta zorlansa da bun karşın 5 maçlık yenilmezlik serisi yakalamış oldu.

ADANA DEMİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

arabam.com Konyaspor, üç günlük iznin ardından Süper Lig’in 30. haftasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Erser Grup 1 nolu sahada yaptığı antrenman ile başladı.

Akşam saatlerinde gerçekleştirilen idman, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde yapıldı. Salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başlayan antrenman, ardından sahada koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla devam etti. Futbolcular idmanı, dar alanda oyun ile tamamladı. Konyaspor, bugün yapacağı idmanla Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri