Kartal’ın rakibi Slovacko

Süper Lig’e Avusturya’da kamp yaparak hazırlanan Konyaspor’da çalışmalar sürüyor. Yeşil-beyazlılar, bugün Slovakya 1.Lig takımlarından FC Slovacko ile karşı karşıya gelecekler. Karapınar takımdan memnun

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampı ile sürdüren Konyaspor, üçüncü hazırlık maçını bugün Slovakya 1.Lig takımlarından FC Slovacko ile oynayacak. Slovakya'nın Breclav kentindeki mücadele TSİ ile 18:30'da başlayacak.Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Avusturya kampında daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Polonya 1.Lig'inden Polonia Warsava ile 1-1 berabere kalırken, Macaristan'dan Ferencvaros'u 1-0 mağlup etmişti.

BAŞKAN TAKIMI BEĞENDİ
Konyaspor'un Macaristan takımı Ferencvaros ile oynadığı ve 1-0 kazandığı maçı izleyen Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, her geçen gün daha iyiye doğru giden takımımızın ortaya koyduğu mücadelenin kendisini memnun ettiğini, eksiklerinde sezon başlamadan önce giderilerek lige hazır bir şekilde gireceklerini söyledi.
Ziya Doğan'ın tüm oyunculara şans vermesinin gayet doğal olduğunu söyleyen Kulüp Bahattin Karapınar, "Hocamız oyuncularımızın son durumlarını görme adına herkese forma şansı veriyor. Takımımızın Kızılcahamam'da ve Avusturya'da oynadığımız ilk hazırlık maçına oranla daha istekli ve kazanma hırsını sahaya yansıtan bir görüntü içerisinde olduğunu görmek beni memnun etti. Bir dakika bile mücadeleyi bırakmayan, savaşan ve verilen görevi sahada en iyi şekilde yerine getirmek için ter akıtan, işin özü işini çok iyi yapmaya çalışan bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Bu bizim ligdeki en büyük avantajımız olacak. Eksik yerlerimizde mevcut. Bunların tamamlanması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve yapacağımız transferlerle sezona en hazır şekilde gireceğimize inanıyorum. Konyalıların ve taraftarlarımızın içi rahat olsun. Konyaspor'un başarılı olması, ligde iyi işler yapması için gece gündüz çalışan bir yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncu kadrosu var. Bizim Konya şehrinden isteğimiz maddi manevi anlamda ellerinden geldiğince Konyaspor'umuza destek olmaları ve bizleri yalnız bırakmamaları. Büyük uğraşlar sonucunda çıktığımız Süper Lig'de kalıcı olmak adına Konya şehrinin desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Ben iddia ediyorum yükselme grubu maçları öncesindeki kenetlenmeyi birlik beraberliği bu sene yine sağladığımız takdirde Konyaspor daha da önemli işlere imza atacaktır" diye görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri