Kartal'ın özel sınavı

Lige verilen arayı en iyi şekiyde değerlendirmenin hesaplarını yapan Torku Konyaspor, bugün hazırlık maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bayrampaşa stadındaki maç saat 15.00'de başlayacak

Torku Konyaspor, bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Ligin 8. haftasında, 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacak olan yeşil-beyazlılar da hazırlıklar devam ediyor. Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde, önceki gün sabah ve  akşam saatlerinde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlara hasta olan Muhammet Yürükuslu ve sakatlığı bulunan Ezechiel N'Douassel ile milli takımlarda bulunan Ömer Ali Şahiner ve Charles Hubert İtandje katılmadı. Dün de sabah basına kapalı olarak taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Kartallar, öğleyin İstanbul’a uçtular. Torku Konyaspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasındaki maç, bugün Bayrampaşa stadında oynanacak ve saat 15.00’de başlayacak. Maçın ardından futbolculara bir gün izin verilecek. Gaziantepspor maçının hazırlıkları Pazartesi günü tesislerde yeniden başlayacak.

9. VE 10 HAFTA PROGRAMI AÇIKLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'in 9 ve 10.haftalarında oynanacak karşılaşmaların programını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor'un 27 Ekim Pazar günü iç sahada saat 19:00'da Bursaspor'u konuk ederken, 10.haftada 1 Kasım Cuma günü saat 20:00'de Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak. Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak 3.tur maçlarının programını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; Hacettepe ile Torku Konyaspor arasında oynanacak maç 6 Kasım Çarşamba günü Ankara Cebeci İnönü Stadyumu'nda saat 13:30'da başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri