Kartal’ın morali iyi

Beşiktaş deplasmanından 1 puanla dönen Konyaspor’da yüzler gülerken, yönetim kurulu bir açıklama yaparak, bazı taraftarların Konya’ya ve Konyaspor’un imajına büyük zarar verdiğini bildirdi
Beşiktaş deplasmanından altın değerinde 1 puanla dönen Konyaspor’da, Kasımpaşa maçının hazırlıkları bir günlük izinin ardından dün öğle saatlerinde yapılan yenileme antrenmanıyla başladı.. Ligde, yaptığı 13 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi alan yeşil-beyazlılar, Beşiktaş beraberliğiyle puanlarını 10’a çıkartarak haftayı 15. sırada kapattı. 13 gol atıp 22 gol yiyen yeşil-beyazlılar, Gaziantep’ten sonra İstanbul deplasmanında da galibiyeti kaçıran taraf oldu..
Konyaspor’da, Pazar günü dinlenen futbolcular dün haftanın ilk çalışmasına çıktılar.. Yeşil-beyazlı takımda, Cumartesi günü saat 14.30’da başlayacak Kasımpaşa maçının hazırlıkları bugün çift antrenmanla devam edecek. Takımda, sarı kart cezalısı Emre Toraman dışında eksik yok. Moral süper.
HARUN AYDIN’A TEŞEKKÜR
Konyaspor’un, Beşiktaş ile oynadığı maçın İstanbul deplasmanı masraflarını 2. başkan Harun Aydın karşıladı.. Konyaspor yönetim kurulu, yazılı bir açıklama yaparak Harun Aydın’a teşekkür etti. Kulübün resmi sitesinde yer alan açıklama şöyle. “Beşiktaş ile oynadığımız 13. hafta maçının ulaşım ve konaklama masraflarını karşılayan İkinci Başkanımız-Mali İşler Sorumlumuz Harun Aydın'a maddi-manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, bu davranışın şehrimizdeki diğer kişi, kurum ve kuruluşlara örnek teşkil etmesini diliyoruz.”
YÖNETİM KURULUNDAN AÇIKLAMA
Konyaspor  yönetim kurulu yazılı bir açıklama yaparak iç sahada ve deplasmanda oynanan maçlarda kasıtlı olarak olay çıkartarak kulübün zarar görmesi için uğraşan taraftarların artık bu kirli oyunlarına bir son vermesini istedi ve yönetim, “gerçek Konyaspor sevdalısı taraftarların bu tür kötü davranışlara izin vermemesini diliyoruz” şeklinde görüş belirtti.
Konyaspor  yönetim kurulu tarafından konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklama şöyle:
"Sezon başından bu yana gerek iç sahada gerekse deplasmanlarda oynadığımız maçlarda belirli bir grup taraftar tarafından çıkartılan olaylar nedeniyle zaten maddi sıkıntı çeken kulübümüz, verilen cezalar neticesinde bugüne kadar yaklaşık olarak 300 bin TL para cezasına çarptırılmıştır.
Son olarak Türkiye Futbol Federasyonu PFDK, Kayserispor karşılaşmasındaki olaylar sonucunda kulübümüze 32.500 TL para cezası vermiştir. Ancak aynı taraftar grubu, kulübümüzün zarar görmesi adına tutumlarını devam ettirmiş olup, İstanbul'da oynadığımız ve 2-2 berabere sona eren Beşiktaş karşılaşmasında da kendilerine ayrılan bölümde 53 koltuk kırmış ve tribünlere zarar vermiştir. Tek düşünceleri bedava bilet almak olan, bunu gerçekleştiremeyince Konyaspor'un ve yönetim kurulumuzun yıpratılması adına bu tür yollara başvuran taraftar grubunun yaptıklarıyla sadece Konyaspor'a değil Konya şehrimizin imajına da zarar verdiği ve vermeye de devam ettiği görülmektedir.
Bu tür olaylara başvuran taraftarların artık kirli oyunlarına ve kulübümüzle birlikte yönetim kurulumuza zarar verme düşüncelerine bir son vermeleri gerektiğini, bununla birlikte gerçek Konyaspor sevdalısı taraftarlarımızın da kulübümüzü maddi manevi anlamda zarara uğratan bu tür davranışların karşısında olarak tepkilerini ortaya koymalarını istiyoruz..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri