Kartal'ın mantı “iştahı” yerinde

Kupada solladığı Kayserispor'u Lig'de de sollamayı hedefleyen Torku Konyaspor'da gözler 3 puandan başka Bir şey görmüyor. Saat 13.30'da başlayacak olan maçı Koray Gençerler yönetecek

MORALLER SÜPER

Torku Konyaspor bugün, Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Tek hedef: galibiyet. Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçta Adana bölgesinden Koray Gençerler düdük çalacak. Gençerler'in yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve İlker Takpak yaparken, maçın dördüncü hakemi Tarık Ongun.

Ziraat Türkiye kupasında, hafta içerisinde oynanan maçta rakibini tek golle yenerek grup birincisi olmayı garantileyen Torku Konyaspor, Kayserispor ile bugün, 2. yarının ikinci maçında karşı karşıya gelecek. Beş gün içerisinde ikinci kez mücadele edecek olan iki takımdan Torku Konyaspor 29 puanla 7. sırada yer alırken, Kayserispor ise 22 puanla 11. sırada bulunmakta.

Torku Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları dün gerçekleştirilen taktik antrenmanla tamamlandı. Takımda önemli bir eksik yok. Moral iyi. Planlar 3 puan üzerine yapıldı. Karşılaşmayı futbolseverler 5 ile 100 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler.

Torku Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Serkan- Skubiç, Ali Turan, Vukoviç, Mehmet Uslu- Ali Çamdalı, Holmen- Kibong Mbamba, Ömer Ali, Traore (Meha)- Rangelov.

Torku Konyaspor ile Kayserispor, bugün ligde 18. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 17 maçta Konyaspor 3, Kayserispor 1 galibiyet alırken, 4 maçta berabere bitti. Kupada ise, bu sezon oynanan iki maçı da Konyaspor 1-0’lık sonuçlarla kazandı.  Adana bölgesi hakemi Koray Gençerler, Konyaspor’un bu sezon ilk maçına çıkacak. Gençerler geçen sezon Mersin maçında düdük çalmıştı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri