Kartal'ın kredisiz ve mazeretsiz 90'ı

İkinci yarıda oynadığı 3 maçın 2'sini kaybeden Torku Konyaspor, yarın saat 13.00'de Adana Demirspor'u konuk edecek. Zorlu karşılaşmayı Ankara'dan Özgüç Tunçalp yönetecek. Maçı TRT 3 yayınlayacak

Torku Konyaspor, bugün PTT 1. ligde ilk iki mücadelesi veren Adana Demirspor’u konuk edecek. Karşılaşma TRT 3 kanalından naklen yayınlanacak. Atatürk stadında oynanacak ve saat 13.00’de başlayacak maçta, Ankara bölgesinden Özgüç Türkalp düdük çalacak. Türkalp'in yardımcılıklarını Selçuk Kaya ve Muharrem Yılmaz yaparken, maçın dördüncü hakemi Onur Salık. İç sahada sadece bir kez  kazanabilen ve bu şanssızlığı Adana Demirspor karşısında yenmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da parola iyi futbol ve galibiyet.

Taraftarlarının desteğiyle rakibini devirerek 2. galibiyetini alıp güven kazanmak ve moral tazelemek isteyen temsilcimizde hazırlıklar dün yapılan antrenmanla tamamlandı ve futbolcular tesislerde kampa alındı.  Torku Konyaspor yönetici ve teknik adamları, sporseverleri tribünlere davet ederek destek istediler.. Konyaspor’un her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu belirten yöneticiler, taraftarların olumsuz tezahürattan kaçırmalarını ve futbolcuları teşvik etmelerinin uygun olacağını açıkladılar. 

Torku Konyaspor’da, bugünkü maçta kırmızı kart cezalısı Murat Kalkan ile sakat olan Ali Dere forma giyemeyecek. U19 Milli takımda bulunan Abdülkerim ve İsmail dün Konya’ya gelerek takıma katılacaklardı... Yeni transfer Sjoerd Adrianus Theodorus’un lisansı çıkartıldı. Bu futbolcu büyük bir olasılıkla ilk 11’de sahaya çıkacak. Konyaspor’da, bu maç öncesi Erdinç, Ali Turan, Ömer Ali ve Tolga’nın 3’er sarı kartı bulunmakta. Ankara bölgesi hakemi Özgüç Türkalp, bu sezon Torku Konyaspor’un ilk  maçına çıkacak. Türkalp, geçen sezon Kartal’ın iç sahada Göztepe ile oynadığı ve 2-1 kazandığı maçta düdük çalmıştı. 

Torku Konyaspor ile Adana Demirspor, bugün 21. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce yapılan 20 maçın 7’sini Konyaspor, 8’ini Adana Demirspor kazanmış ve 5 maçta berabere sonuçlanmıştı. 

Torku Konyaspor maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Tolga, Ali Turan, Selim, Muhammet- Şenol Akın, Murat Akın- Ömer Ali, Recep, Erdal-  Theodorus Ars.

merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri