Kartal’ın kader anı

Bank Asya 1. Lig’de ilk iki şansını haftalar önce kaçıran Konyaspor, play-off’a kalma mücadelesinde son noktayı koymak istiyor. Kartal’ın rakibi Giresunspor. Karşılaşma saat 15.00’de başlayacak
Konyaspor, bugün, play-off’taki en yakın rakibi Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadındaki maç saat 15.00’de başlayacak ve D-Smart’tan, Rizespor-Bucaspor karşılaşmasıyla birlikte dönüşümlü olarak naklen yayınlanacak. Maçta, Kahramanmaraş bölgesinden Bünyamin Gezer düdük çalacak.. Gezer'in yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Mehmet Cem Hanoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Bilal Köseoğlu.

Konyaspor-Giresunspor maçı, her iki takım kadar play-off mücadelesi veren Altay ve Karşıyaka açısından da önem taşımakta. Bu nedenle bugün gözler, ikincilik mücadelesi içini de Konya ile birlikte Orduspor-Adanaspor ve Rizespor-Bucaspor maçlarında olacak. Konyaspor-Giresunspor maçı Konyaspor’un galibiyeti veya beraberlikle bitmesi halinde play-off takımları netleşecek.

HAZIRLIKLAR DÜN TAMAMLANDI

Kartallar, Giresunspor maçının hazırlıklarını önceki gün taktik ağırlıklı antrenmanla sürdürdüler. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Tayfun Türkmen katılmazken, Eser Yağmur ve Görkem Görk kontrol amaçlı takımdan ayrı olarak çalıştı. Teknik direktör Doğan, çift kale maçı sıkı sık durdurarak oyuncularını uyardı. Dün de taktik çalışması yapan ve Tatlıcak tesislerinde kampa giren Konyaspor’da planlar 3 puan üzerine yapıldı. Yeşil-beyazlı yönetici ve teknik adamlar, taraftarları destek olmaya davet ettiler ve “Giresunspor maçı bizim açımızdan çok önemli. Bu maçı taraftarlarımızın desteğiyle kazanarak play-off’a kalmak istiyoruz” şeklinde konuştular.

KARTALDA ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

Konyaspor, Giresunspor karşısına önemli eksiklerle çıkacak. Sakat olan Yusuf, Tayfun ve kart cezalısı Ufukhan bugün takımdaki yerlerini alamayacaklar. Abdulvahid’in oynamasının zor gibi olduğu, bu nedenle teknik adamların Zafer Demir ve Serhat’ı oynatmak için kulüp doktorlarının biraz daha çok mesai yaparak bu maça yetiştirmelerini istedikleri öğrenildi.,

Serhat oynaması halinde defansın en gerisinde görev yapacak. Bu arada, Konyaspor-Giresunspor maçının biletlerinin satışına bugün de stad gişelerinden devam edilecek. Sporseverler maçı 1-60 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Kartallar, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar. Haluk- Serhat- Ömer, Görkem, Volkan, Da Silva- Erdal, Zafer Demir, Mehmet Ayaz- Ferdi, Eser..

GEZER İLE 7 KARŞILAŞMA

Konyaspor, Bünyamin Gezer ile bugün 7. maçını çakacak. Dahası, Kahramanmaraş bölgesi hakemi Bünyamin Gezer, daha önce Kartal’ın 6 maçında görev yaptı. 2005-2006 sezonunda iç sahada oynanan ve 1-0 Konyaspor’un kazandığı Bursaspor maçında düdük çalan Bünyamin Gezer yönetiminde tek galibiyet bu mücadele olurken, Konyaspor 4 maçta sahadan yenilgiyle, 1 maçta da beraberlikle ayrıldık. Bünyamin Gezer, Konyaspor’un son olarak 18 Nisan 2009'da iç sahada Sivasspor ile 0-0 berabere kaldığı maçta görev yaptı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri