Kartal'ın ilk maçı bugün

Atiker Konyaspor’da lig hazırlıkları Avusturya’nın Langefeld kasabında devam ediyor. İlk hazırlık maçı bugün oynanacak.

Atiker Konyaspor’da lig hazırlıkları Avusturya’nın Langefeld kasabında devam ediyor. İlk hazırlık maçı bugün oynanacak. 9 Temmuz cumartesi günü özel uçakla Avusturya’ya giden giden ve Lengfeld kasabasında Agua Doma hotelde kampa giren Atiker konyaspor’da, hazırlıklar teknik adamların programı doğrultusunda bazı günler tek olmak üzere yoğun antrenmanlarla devam ediyor.

10 gün sürecek ve 19 Temmuz’da sona erecek Avusturya kampında kondisyon, çabukluk, ağırlık ve top tekniğine dayalı çalışmalar yapan yeşil-beyazlılar, ilk hazırlık maçını ise bugün, Katar ligi takımlarından Lekwiya SC ile oynayacaklar.

KAMPIN ARDINDAN 3 GÜN İZİN

Atiker Konyaspor’da, Avusturya kampının ardından futbolculara üç gün izin verilecek. Kartallar 23 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında da Hollanda’da ikinci dönem kamp çalışmalarını gerçekleştirerek lig hazırlıklarını sürdürecekler. Kadrosunu genç isimlerle takviye eden ve kampta görülen eksikliklere göre en az 2 transfer daha yapılması planlanan Konyaspor’da Hollan’da kampı boyunca kondisyon ve taktik antrenmanların yanı sıra 25 Temmuz Pazartesi gününden başlayarak Cordoba, Real Sociedat, Twente,ve İraklis ile hazırlık maçları oynanacak. Hollanda kampında yapılması planlanan son hazırlık maçı için de rakip arayışı devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri