Kartal’ın gözü Trabzon’da

Gençlerbirliği deplasmanında 2 puan kaybeden Torku Konyaspor sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.

Gençlerbirliği deplasmanında 2 puan kaybeden Torku Konyaspor sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı. Son haftalarda tutuk bir futbol ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip Trabzonspor maçını kazanarak tekrar özüne dönmek istiyor

 

 

Torku Konyaspor’da, Pazar günü içi sahada Trabzonspor ile oynanacak maçın hazırlıkları dün başladı.

Gençlerbirliği karşılaşmasından sonra bir gün dinlenen yeşil-beyazlılar, dün akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirdikleri antrenmanla başladı.  Sakat futbolcuların dışındaki oyuncuların katıldığı çalışmada futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi. Bugün muhtemelen çift antrenman yapacak olan Kartallar, yarından itibaren basına ve taraftarlara kapanacak ve Trabzonspor maçının hazırlıkları Cumartesi günü tamamlanacak.

Torku Konyaspor’da, Gençlerbirliği maçının ilk yarısının ortalarında sakatlanarak oyundan çıkan ve MR’ı çekilen Mehmet Güven’in tedavisi sürüyor.  Ayak tarak kemiğinde kırık olduğu ileri sürülen bu futbolcunun durumu dün belli olacaktı. Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara katılan Ali Turan ise, hazır olması ve teknik adamlar görev vermesi halinde Trabzonspor’a karşı ilk 11’de yer alacak.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri