Kartal’ın gözü kupada

Atiker Konyaspor Ligde alt sıralardan kurtulmak isterken kupada da final oynamak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip geçen sezonun kupa şampiyonu olarak bu unvanını devam ettirmek istiyor

Atiker Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray ile karşılaşacak.  Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen yeşil-beyazlı ekip kupa için de iddialı.  Atiker Konyaspor geçen sezonun kupa şampiyonu olarak bu unvanını devam ettirmek istiyor.

KONYASPOR YARI FİNALE NASIL ÇIKAR

Atiker Konyaspor'a yarı finale yükselmek için galibiyet ya da gollü beraberlikler gerekiyori Atiker Konyaspor, çeyrek final ilk maçında evinde Galatasaray ile 2-2 berabere kalırken rövanş maçı öncesi avantajı rakibine kaptırdı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, 8 Şubat'ta oynanacak maçı kazanması ya da 3-3 veya 4-4'lük gollü beraberliklerde yarı finale yükselecek. Galatasaray ise her türlü galibiyetin yanı sıra 0-0 veya 1-1’lik skorlarla yarı finale yükselen taraf olacak.

TURU ATLARSA FİNAL YAKIN GİBİ GÖRÜNÜYOR

Çeyrek final için yapılan kura çekiminde, yarı finalde hangi takımların eşleşeceği de belirlenmişti

Buna göre, 27-28 Şubat ve 1 Mart ile 17-19 Nisan'da oynanacak yarı final maçlarında, Kayserispor-Teleset Mobilya Akhisarspor eşleşmesinin galibiyle Galatasaray-Atiker Konyaspor eşleşmesinde turu geçen takım karşılaşacak. Yarı finalin diğer ayağında ise Beşiktaş-Gençlerbirliği eşleşmesinin kazananı ile Fenerbahçe-Akın Çorap Giresunspor eşleşmesinde tur atlayan takım karşı karşıya gelecek.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Atiker Konyaspor Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Yeşil-beyazlı ekip bugün öğleden sonra hava yolu ile İstanbul’a gidecek.

FERHAT TÜRKOĞLU  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri