Kartal’ın gözü Anadolu Efes’te

Torku Konyaspor Basketbol sezonun ilk haftasında yaşanan terör olayı nedeniyle ertelenen Anadolu Efes maçını pazartesi günü oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından ilk devreyi tamamlamış olacak

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol  ertelenen Anadolu Efes maçı ile  sezonun ilk yarısını tamamlayacak.  Geçtiğimiz hafta sahasında Trabzonspor’a son dakika basketleri ile yenilen yeşil-beyazlı ekip pazartesi günü deplasmanda Anadolu Efes ile oynayacağı maç sonrasında ilk yarıyı tamamlayacak.  İkinci yarının ilk maçında ise Anadolu Efes ile bu kez iç sahada karşılaşacak.

TAKIM CUMAYA KADAR  İZİNLİ

Torku Konyaspor, Trabzonspor maçının ardından izine ayrıldı. Yeşil-beyazlılarda yerli oyuncuların perşembe günü, yabancı oyuncuların ise cuma gününe kadar izinli olduğu  ve Anadolu Efes maçının hazırlıklarına başlayacağı ifade edildi. Torku Konyaspor erteleme maçında 18 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak.

RAKİP ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR

Torku Konyaspor’un  rakibi  Anadolu Efes  ligde şampiyonluğun en büyük adayları arasında yer alıyor. İstanbul temsilcisi  bugüne kadar oynadığı 14 maçta 11 galibiyet 3 yenilgi alarak ve maç eksiği ile lider Fenerbahçe’nin ardından 2. sırada yer alıyor. Anadolu ekibi Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın ardından alacağı puanla zirveye oturacak.  

İKİNCİ YARI KAMPI ANTALYA’DA

Torku Konyaspor Basketbol sezonun ikinci yarı öncesi 20-25 Ocak tarihleri arasında Antalya Side’de kamp yapacak  Spor Toto Basketbol Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren Torku Konyaspor Basketbol, Antalya’da kamp yapacak. Yeşil-beyazlı ekip Trabzonspor ile oynadığı maçın sonrasında 5 günlük izine  ayrıldı Temsilcimiz 18 Ocak Pazartesi günü erteleme maçında İstanbul’da Anadolu Efes ile karşılaşacak. Torku Konyaspor bu maç sonrasında 20-25 Ocak tarihleri arasında Antalya Side’de kamp yapacak. Dev Kartal Antalya’da yapacağı kampla sezonun ikinci yarısı öncesi güç depolayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri