Kartal’ın gözü 3 puanda

Kayserispor’u evinde yenerek 10 haftalık galibiyet hasreteni dindiren İttifak Holding Konyaspor Kasımpaşa karşısında da kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor

Süper Ligin 7. hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Konyaspor bu maçı kazanmak istiyor. Kayserispor’u evinde yenerek 10 haftalık galibiyet hasreteni dindiren yeşil-beyazlı ekip Kasımpaşa karşısında da kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Konyaspor, Süper Lig’de uzun süredir üst üste maç kazanamıyor. En son geçen sezonun ortasında galibiyet serisi yakalayan yeşil-beyazlı ekip 18. haftada deplasmanda Erzurumspor, 19. haftada ise taraftarının önünde Antalyaspor’u yendi. İttifak Holding Konyaspor bu maçların ardından galibiyet serisi yakalayamadı. Yarın deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak yeşil-beyazlı ekip Kaysersipor galibiyetinin ardından deplasmanda da kazanarak yeni galibiyet serisi yakalamak istiyor. İttifak Holding Konyaspor bu maçı kazandığı takdirde puanını 12 yaparak zirve içinde büyük avantaj yakalayacak

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 7. haftasında 5 Ekim Cumartesi günü Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Pas ve pres çalışmasıyla devam eden idman, yarım sahada çift kale maçla sona erdi. Tedavisi süren oyunculardan Deni Milosevic, Mücahit Can Akçay ve Paolo Hurtado takımla çalışmalara başlarken, kaleci Serkan Kırıntılı antrenmanda yer almadı.

Yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve İstanbul’a uçacak.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri