Kartal'ın gençleri Manisa'yı ağırlıyor

A 2 Ligi'nde mücaedele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, 2. Grup'ta 18. haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçirdi.

A 2 Ligi'nde mücaedele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, 2. Grup'ta 18. haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçirdi. Yeşil-beyazlılar ligin 19. haftasında bugün Manisaspor'u konuk edecek. Cumhuriyet Sahası'nda saat 13:00'de başlayacak karşılaşmayı Ankara Bölgesi hakemlerinden Hilal Tuba Tosun Ayer yönetecek. Ayer'in yardımcılığını Tülin Yavuz Sevinç ve Betül Baykan yapacak.

Zorlu haftaya girilirken yeşil-beyazlı temsilcimiz 14 puanla ligin 9. sırasında bulunuyor. Konuk Ekip Manisaspor ise 24 puanla 5. sırada yer alıyor. İlk yarının son haftalarında düşüşe geçen ve ikinci yarıda da buna devam eden yeşil-beyazlılar, evinde kazanarak moral bulmanın hesaplarını yapıyor. Ligin 19. haftasında oynanacak maçların programı ise şöyle: Derince Belediyespor-Boluspor, Galatasaray-Bursaspor, Torku Konyaspor-Manisaspor, Bucaspor-Kardemir Demir Çelikspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor-İbtanbul Büyükşehir Belediyespor.

Konyaspor A2 Takımı Antrenörü Seyfi Erkan, haftalardır kötü sonuçlar aldıklarını ve ligin alt sıralarından kurtulmak istediklerini söyledi. Kendi saha ve seyircileri önünde kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini ifade eden Erkan; “İyi bir ekibiz ancak yaşadığımız şanssızlıkları bir türlü aşamadık. Manisa önünde bunu başarmak istiyoruz. Taraftarlarımızın önünde istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri