Kartal’ın Avusturya kampı başladı

Konyaspor’un Avusturya kampı başladı.
Dün sabah, Ankara Esenboğa hava alanından Avusturya’nın başkenti Viyana’ya uçan ve oradan da karayoluyla Lindabrunu kasabasına geçen yeşil-beyazlılar, ilk çalışmayı dün akşam saatlerinde kros şeklinde gerçekleştirdiler. Teknik direktör Ziya Doğan’ın Norveç’te olması nedeniyle antrenörler yönetiminde yapılan antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı.

Çalışma ortamının çok iyi, kamp merkezinin de orman olması nedeniyle antrenmanın oldukça neşeli geçtiğini belirten yeşil-beyazlı yöneticiler, takımın moralinin de çok iyi olduğunu vurguladılar. Kartallar, bugün ise sabah kros, öğleden sonrada topla çalışacaklar. İkinci antrenmana teknik direktör Ziya Doğan’ın da katılması bekleniyor.

Konyaspor, 30 Temmuz’a kadar sürecek ikinci dönem kamp çalışmaları boyunca yoğun antrenmanlarla birlikte en az 4 hazırlık maçı yapacak. Alınan bilgilere göre, Avusturya kampında ilk özel maç, muhtemelen 21 Temmuz Çarşamba günü Eskişehirspor ile oynanacak. Kartal’ın, Avusturya’nın Lindabrunn kasabasındaki Sportschule Lindabrunn otelde gerçekleştirdiği kampa 24 futbolcu katıldı.. Yeni transferler bitirilmesi halinde kadro 27’ye yükselecek. Bu konuda da Avusturya kampında yoğun bir çalışma yapılacak.

Konyaspor’un kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor: Veli Acar, Bassim Abbas, Mahamoudou Kere, Adnan Güngör, Görkem, Ufukhan, Ramazan, Uğur Yanıkdemir, Eser, Erdal, Ali Dere, Niyazi, Muhammet Yürükuslu, Burak, Hakan Aslantaş, Gökhan Tokgöz, Serkan Şahin, Johnnier Montano, Jonest Troest, Aykut Öztürk, Emrah Eren, Danny Vukovic, Borok Dockal, Erdinç Yavuz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri