Kartal'ın “aklı” Ankaragücü'nde

Torku Konyaspor’da, play-off için geri sayım başladı. Başka bir deyişle yeşil-beyazlı temsilcimizde gözler yarın oynanacak olan Ankaragücü maçına çevrildi.

Torku Konyaspor’da, play-off için geri sayım başladı. Başka bir deyişle yeşil-beyazlı temsilcimizde gözler yarın oynanacak olan Ankaragücü maçına çevrildi. Kulüp Başkanı Ahmet Şan, play-off ve süper lig hedefine ulaşacaklarını söyledi

Pazar günü Ankaragücü ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar bugün tamamlanacak. Başkan Ahmet Şan, play-off ve süper lig hedefine ulaşacaklarını açıkladı. Ligde ilk 6 umutlarını son haftaya kadar sürdüren ve son 7 hafta da aldığı puanlarla bu hedefine iyice yatlaşan Torku Konyaspor, yarınki maçta Ankaragücü’nü yenerek sezonu ilk 6 takım arasında bitirerek play-off’ta mücadele edecek.  Torku Konyaspor’da, bu maçına hazırlıkları 3 puan için yapıldı.. Sakatlığı iyiye giden ve takımdan ayrı çalışan Ali dere dışında eksik bulunmayan Kartallar, dün de taktik ve duran top çalışması yaptı. Bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar daha sonra tesislerde kampa girecek.

BAŞKAN ŞAN'DAN ZİYARET

Torku Konyaspor kulüp başkanı Ahmet Şan, önceki gün Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde öğleden sonra yaptlan antrenmanı ziyaret etti. Başkan Şan, play-off ve Süper Lig hedefine ulaşma adına takıma sonuna kadar güvendiklerini ve bunu başaracaklarına inandığını söyledi. Antrenman öncesi oyuncularımızla saha içerisinde kısa bir toplantı yapan Kulüp Başkan Ahmet Şan, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.  "6 haftalık çıkışın ardından gelen Şanlıurfaspor yenilgisi herkesi üzdü. Bunun farkındayız. Ama her şey bitmiş değil. MKE Ankaragücü maçını kazanarak ilk hedefimiz olan play-off'a ulaşacağız. Ardından da play-off maçları sonunda inşallah hak ettiğimiz Süper Lig'e yükseleceğiz. Bu konuda size olan inancımız tam. Sadece işinize konsantre olun. Yönetim Kurulu ve Konya şehri olarak üzerimize düşen neyse o yerine getirilecektir."

ARS: SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ

Torku Konyaspor’un Hollandalı futbolcusu Sjoerd Adrianus Theodorus Ars, öncelikli hedefleirinin Pazar günü oynayacakları MKE Ankaragücü maçını kazanarak play-off'a kalmak olduğunu söyledi. 6 maçlık çıkışlarının Şanlıurfaspor karşısında alınan mağlubiyetle sona erdiğini, bu nedenle üzgün olduklarını dile getiren Ars, Ankaragücü maçı için şunları söyledi. "Şanlıurfa yenilgisini herkes gibi bizde beklemiyorduk. Ama istediklerimizi yapamayınca rakibimiz kazanmasını bildi. Artık o maç bizim için geride kaldı. Şimdi önümüzde MKE Ankaragücü ile oynayacağımız önemli bir maç var. Rakibimizin ligin son sırasında olması kolay bir maç olacağı anlamına gelmiyor. Ama biz oyunumuzla, mücadelemizle, kazanma hırsımızla maçı kolaya çevirebiliriz. MKE Ankaragücü maçını kazanarak play-off'a kalacağımıza inanıyorum."

Takım olarak Süper Ligi hak ettiklerini de söyleyen Hollandalı golcü Sjoerd Adrianus Theodorus Ars, "Gerçekten çok iyi bir arkadaşlığımız, birlik-beraberliğimiz var. Bu kadro içerisinde yer alan herkes aynı düşünce içerisinde ve takımımızı bir üst lige taşımak istiyorlar. Ama öncelikle bizim için önemli olan MKE Ankaragücü maçını kayıpsız geçmek. Daha sonra play-off maçlarını düşüneceğiz. Bir kez daha söylüyorum. Bu takım her şeyiyle Süper Lig'i hak ediyor ve umarım biz bunu başaracağız" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri