Kartal'ın 2. sınavı

Konyaspor Davraz'da ki ikinci özel maçında Antalyaspor ile karşılaşacak

Konyaspor’da, Davraz kampı yoğun antrenmanlar ve özel maçlarla sürüyor. Yeşil-beyazlılar, Süper lig takımlarından Antalyaspor ile ikinci hazırlık maçına çıkacak. Davraz’da 13 Temmuz’da başlayan ikinci kamp dönemi boyunca dayanıklılık, kondisyon ve teknik-taktik çalışmalar yapan Kartallar, fizik güç olarak daha iyi duruma geldi. Torku Konyaspor’da, önceki akşam Sirene Hotel sahasında, yaptığı antrenmanda, Ali Dere ve İshak Çakmak takımdan ayrı olarak çalıştı. Isınma hareketlerinin ardından 2 grupta 5’e 2 oynayan futbolcular daha sonra savunma ve hücum organizasyonları ve gol çalışması yaptı.

Torku Konyaspor, dünü de çift antrenmanla geçirdi. Sabah, teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya kampta bulunan tüm oyuncular katıldı. Antrenman ısınma hareketleriyle başladı ve oyuncular daha sonra aerobik dayanıklılık çalışması yaptı. Sabah hafif bir çalışma daha yapacak olan yeşil-beyazlılar, saat 17.30’da Süper lig takımlarından Antalyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. İlk karşılaşmada, yine Süper lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nu 2-1 yenen Konyaspor mücadeleci futboluyla dikkat çekmişti. Konyaspor teknik adamlarının, Antalya karşısında tüm futbolculara şans vererek kendilerini bir kez daha görme olanağı bulacakları açıklandı. Konyaspor’un Davraz kampı, yarına sabah antrenmanı ve öğle yemeğinin ardından sona erecek ve futbolculara iki gün izin verilecek. Bolu kampı ise 26 Temmuz’da başlayacak.

ÖZKARA: İYİ YA DA KÖTÜ FİKSTÜR YOK

2012-2013 sezonu fikstürünü değerlendiren Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, iyi fikstür veya kötü fikstür diye bir şey olmadığını, lige iyi başlamanın hedefe ulaşmada önemli bir artı olduğunu söylerken Konyaspor’un hedefi olan Süper Lig’e yükselmesi adına tüm mücadelelerini vereceklerini ve mutlu sona ulaşacaklarına inandığını belirtti. TFF 1.Lig’de mücadele edecek tüm takımlara, teknik adamlara ve oyunculara kazasız belasız, sakatlıkların yaşanmadığı iyi bir sezon geçirmelerini temenni ederek değerlendirmesine başlayan Konyaspor’un başarılı teknik direktörü Hüsnü Özkara, “Lig düşündüğümüz tarihte başlayacak. Çalışma takvimimizi bu tarihe göre yapmıştık ve bu doğrultuda hazırlıklarımıza Isparta Davras’da ki ikinci etap kampı ile devam ediyoruz. Bana göre iyi fikstür veya kötü fikstür diye bir şey yok. Takımlar performanslarıyla kendi kaderlerini belirliyorlar. Ama sezona taraftarımızın önünde iç sahada oynayacağımız maç ile başlamak avantaj. Başlangıcı iyi yapmak, moralli bir şekilde yola devam etmek hedefe giden yolda önemli bir artı olarak takımların hanesine yazılıyor. Torku Konyaspor’un hedefi tabiki de hak ettiği Süper Lig’e dönüş yapmak. Bunun için oyuncularımızla birlikte 1.haftadan son hafta son düdüğe kadar mücadelemizi sahaya yansıtacağız. Şehrin ve camiamızın vereceği destekle de Süper Lig hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri