Kartal'ı yoğun hafta bekliyor

Torku Konyaspor'da yoğun hafta başlıyor. İç ve dış transferde yapılan görüşmeleri sonuca bağlamanın hesaplarını yapan yöneticiler, öncelikle iç transferde Ali Turan ve Ali Çamdalı ile masaya oturacaklar

Torku Konyaspır yönetimini yoğunu bir hafta daha bekliyor. İç transfer büyük ölçüde bitirilecek. Dış transferde görüşmeler sürdürülecek. Kamp yeri konusunda incelemeler sonuçlandırılacak.  Mesut bakkal ile sözleşmenin uzatılmasının ardından iç transferde Hleb ile bir yıllık daha anlaşma sağlandı.. Yine anlaşma sağlanan Mehmet Güven ile birlikte görüşmelerde son aşamaya gelinen Ali Turan ve Ali Çamdalı’nın hafta içerisinde imza atmaları bekleniyor. Hasan Kabze ile bir görüşme daha yapılacak. Kaleci konusunda yerli isimler üzerinde duran Torku Konyaspor transfer komitesi, Sinan Bolat ve Hakan ile görüşmelerde bulunacak. Yabancı kaleci transferinin şimdilik düşünülmediği kaydedildi.  Dış transferde ise en az 4 veya 5 yabancı ile 3 yerli futbolcu almayı amaçlayan Konyaspor yönetiminin, yabancı transferinde aceleci davranmayacağı, yerli oyuncularla da görüşmeler yapıldığı ileri sürüldü. Yabancı transferi, stoper, orta saha, kanatlar ve forvet mevkilerine gerçekleştirilecek. Bu arada, teknik direktör Mesut Bakkal tarafından kamp yeri konusunda incelemeler yapıldığı ve bununu da hafta içerisinde yönetimle değerlendirilerek kamp yapılacak merkezin netleştirileceği kaydedildi.

18 HAKEM GÖREV YAPTI
Torku Konyaspor’un, geride kalan sezonda oynadığı lig maçlarında 18 ayrı hakem düdük çaldı. Buna göre yeşil-beyazlı takımın maçlarında, 4 hakem 3’er, 8 hakem 2’şer ve 6 hakem de 1’er maçında görev yaptı.  İstatistiklere göre, Hüseyin Göçek (Sivasspor, Trabzonspor ve Antalyaspor), Özgün Yankaya (Trabzonspor, Beşiktaş, Akhisar), Çağatay Şahan (Erciyesspor, Eskişehirspor, Beşiktaş) ve Halis Özkahya (Antalyaspor, Gençlerbirliği, Galatasaray) maçları olmak üzere 3’er kez Kartal’ını maçlarını yönettiler. Torku Konyaspor’un9 lig içerisinde oynadığı maçlarda; Tolga Özkalfa (Fenerbahçe-Rizespor), Yunus Yıldırım (Kasımpaşa, Kayserispor), Barış Şimşek (Gençlerbirliği, Bursaspor), Volkan Bayarslan (Bursaspor, Kayserispor), Mustafa Öğretmenoğlu (Karabükspor, Eskmişehirspor), Bülent Yıldırım (Sivasaspor, Rizespor), İlker Meral (Kasımpaşa, Erciyesspor) ve Cüneyt Çakır (Elazığspor, Karabükspor) maçlarında düdük çaldı. Torku Konyaspor’unu maçlarına bir’er kez çıkan hakemler ve yönettikleri maçlar ise şunlar: M. İlker Coşkun (Elazığspor), Mete Kalkavan (Gençlerbirliği), M. Kamil Abitoğlu (Galatasaray), Süleyman Abay (Akhisar), Ali Palabıyık (Fenerbahçe), Serkan Çınar (Gaziantepspor).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri