Kartal’ı hırs bürüdü

Yeşil-beyazlı orta saha oyuncusu Cihan Haspolatlı: Antalyaspor maçını hiçbir bahane üretmeden kazanmamız gerekiyor. Veysel Cihan: rahat bir nefes almak istiyoruz

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında kendi sahasında oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncular antrenmanı pas çalışmasıyla devam ettirdi. Konyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Cihan Haspolatlı Antalyaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda biraz zorlanıyoruz. Buna Antalyaspor maçıyla son vermek istiyoruz. Takıma yeni gelen arkadaşlarla birlikte daha olumlu oyun sergiliyoruz. Bunu Denizlispor maçında sahaya yansıttık ama puan anlamında sonuç alamadık. Özellikle 10 kişi kalmamız bizi kötü etkiledi. Bu hafta oynayacağımız Antalyaspor maçını hiçbir bahane üretmeden kazanmamız gerekiyor. Çalışmalarımızda bu yönde devam ediyor" dedi.

VEYSEL: SUSKUNLUĞU BOZACAK
Konyaspor’un 33 yaşındaki tecrübeli golcüsü Veysel Cihan 4 haftalık gol suskunluğunu Antalyaspor maçıyla bozmak istiyor. Konyaspor’un tecrübeli ismi Veysel Cihan 4 haftalık gol hasretine Antalyaspor maçıyla son vermeyi hedefliyor. Ligin 6. haftasında oynanan Trabzonspor maçında 2, 9. haftada Hacettepe maçında 1, 17. haftada Fenerbahçe maçında da 1 gol kaydeden Veysel Cihan sonrasında oynanan Ankaraspor, Ankaragücü, Beşiktaş ve Denizlispor maçlarından boş geçti. Yeşil-beyazlı futbolcu, bu sezon kendi açısından iyi performans sergilediğini söyleyerek, “Son haftalarda fazla gol pozisyonuna giremiyorum. Ama Denizlispor maçında girdiğim bir pozisyon vardı. Eğer o gol olsaydı ben gol hasretime son verecektim hem de deplasmandan puanla dönebilirdik. Antalyaspor maçında 4 haftalık gol suskunluğumu bozmak istiyorum. Antalyaspor maçında atacağım golleri taraftarımıza hediye etmek istiyorum” dedi.
POLJAC: KAZANMAK İSTİYORUZ
Konyaspor’un Norveçli oyuncusu Branimir Poljac, Denizlispor maçında attığı golün puan ya da puanlar almalarına yeterli olmadığı için üzgün olduğunu belirterek, “Antalyaspor ile oynayacağımız maçı kazanarak ligde biraz da olsa rahat bir nefes almak istiyoruz” dedi. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Branimir Poljac, “Denizlispor maçında ligdeki ilk golümü attım. Bunun için mutluyum. Ama attığım gol Denizlispor’dan puan almamıza yeterli olmadı. Bundan dolayı ve Denizlispor maçını kaybettiğimiz için üzgünüz. Fakat bu hafta kendi sahamızda çok önemli bir Antalyaspor maçı oynayacağız. Ligde rahat bir durumda değiliz. Bunun farkındayız. Antalyaspor maçını kazanarak rahatlamak istiyoruz” diye konuştu. Konyaspor’umuzda geride bıraktığı üç maçlık performansını da değerlendiren Branimir Poljac, “Turkcell Süper Ligi çok büyük bir lig. Burada oynadığım için çok mutluyum. Amacım geride kalan haftalarda da elimden geleni takımımızın performansına yansıtmak ve tabiki başarıda katkımın olması” şeklinde görüş belirtti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri