Kartalı çok zor 4 maç bekliyor

Süper lig'in 6. haftasında oynayacağı Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor, içeride Başakşehir ve Karabükspor ile deplasmanda ise Kasımpaşa ve Trabzonspor ile karşılaşacak

Torku Konyaspor'da, Başakşehir maçı hazırlıkları üç günlük izinin ardından başladı.  Bayramı İstanbul’da Fenerbahçe maçıyla geçiren ve rakibine bireysele hatalar sonucu, şanssız şekilde yenilen Torku Konyaspor’un ilk antrenmanına milli takımlarda bulunan Ciprian Marica, Gabriel Torje, Vid Belec ve Vedat Bora ile tedavilerine devam edilen Djalma Campos ve Ömer Ali Şahiner katılmadı.

Dün, tesislerde öğle saatlerinde kondisyon çalışan Kartallar, bugünü muhtemelen çift antrenmanla geçirecekler. Torku Konyaspor’da Başakşehir maçı hazırlıkları 17 Ekim Cuma gününe kadar aralıksız devam edecek. Milli takımlarda bulunan oyuncularda takıma Salı gününden itibaren katılacaklar. Sakatlığı geçen Hasan Kabze hazır olması halinde büyük bir olasılıkla Başakşehir maçında takımdaki yerini alacak.   

DÖRT MAÇ ZOR GEÇECEK

Torku Konyaspor, ligin 6. haftasından başlayarak üst üste 4 zora maça çıkacak. Yeşil-beyazlılar, milli maçların ardından Başakşehir’i konuk edecek. Temsilcimiz, 7. hafta İstanbul deplasmanında Kasımpaşa, 8. haftada ise Karabükspor ile iç sahada mücadele edecek. Torku Konyaspor, 9. hafta da ise, 5. hafta sonunda 4 puanla düşme hattında yer alan Trabzon deplasmanına çıkacak.

Torku Konyaspor, ligin ilmik yarısında kalan 7 maçın 4’ünü içeride, 3’ünü ise, deplasmanda oynayacak. Fikstüre göre, Kartallar 10. haftadan itibaren; Gaziantepspor, Mersin İdmanyurdu, Galatasaray, Beşiktaş’ı konuk edecek. Yeşil-beyazlılar, Akhisar, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor ile de deplasmanda mücadele edecek. Ligin ilk yarısının son maçı olan Bursaspor karşılaşması ise, verilecek aradan sonra ikinci yarının ilk haftası öncesi iç sahada yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri